2777
2789
عنوان

اینجا کسی فلوکستین میخوره؟

91 بازدید | 10 پست

من چند سال پیش برا سندروم پیش از قائدگی رفتم روانشناس که گفت برو روانپزشک بهت قرص بده واقعا پرخور و عصبی میشدم رفتم فلوکستین داد ۳ماه خوردم واقعا عالی بود بعد کم کم قطع کردم و کلا ۳ماه خوردم 

الانم یکم حال روحیم خوب نیست و پرخوری عصبی گرفتم وزنم بالا رفته رفتم از داروخونه اندازه۳ماه خریدم باز اما یدونه خوردم خیلی خوابالو شدم قبلا تو۱هفته اثر میذاشت الان یک روزه حالا دیروز خوردم اما امروز ۱۱بیدار شدم گفتم بخورم تاشب خوابالوم فکر کنم صبح زود ساعت۸اینا بخورم بهتره شما تحربه ای دارید بهم بگید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا جلوی اشتهارو میگیره من قبلا ۳ماه خوردم حدودا۱۰کیلو کم کردم خیلی عالیه الانم بیشتر بخاطر پرخوری ع ...

۱۰ میخوری یا ۲۰؟

من قبل پریود خییلی میخورم

از اخرای مرداد ۲۰ شو شروع کردم

۱۰ میخوری یا ۲۰؟ من قبل پریود خییلی میخورم از اخرای مرداد ۲۰ شو شروع کردم

من۱۰ الان فقط یدونه خوردم دیروز دیگه امروز دیر بیدارشدم دیدم ساعت۱۱ نخوردم دیگه. ولی چندسال پیش که ۳ماه خوردم دوماهشو۱۰خوردم یک ماهو۲۰ خییییلی جلوی اشتهامو گرفت یعنی کنترل شده غذا میخوردم خیییلی خوب بود اما الان که یدونه خوردم خوابالو شدم

من برا اعصاب میخورم ۴ ماه ۱۰ خوردم بعد دکتر ۲۰ داد

منم چون قبل از پریودم عصبی و پرخور میشدم رفتم روانپزشک بهم داد الان اما از لحاظ روحی بهم ریختم و خییییلی پرخوری عصبی گرفتم رفتن از داروخونه خریدم