2777
2789
عنوان

چیکارا میکنیددد

61 بازدید | 9 پست

خودم که امروز سرم خیلیییییی شلوغه(مامانم یه حرفی داره میگه روزی که نازنین بگه من امروز یکم سرم خلوته کل شهرمون شیرینی میدم 😐😂 ) باید اتاقمو تمیز کنم و همه وسایلشو ریختم بیرون 

بخاری رو بیارم چون فک نکنم از اون ور وقت کنم برا آوردنش دیگه 

لباسارو اتو کنم و کلییییی کار دیگه 

فک کنم ۴_۵تموم کنم بعدشم حموم و بعد هم می‌خوام یه کوچولو استراحت کنم و تا شب زبان بخونم 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

من ک هیچکار نکردم فقط فقط از صب نشستم جلو تلوزیون حرم‌ میبینم از عزاداری نوحه خوانی جمعیت کییییف میکنم همین

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سرم شلوغه😐🙄

باید لباس عوض کنم مو شونه کنم یچیزی بخورم دارو بخورم

بعدش به یه کسی برسم🙄😁

بعدش حموم

بعدش خرید

شبم وسایل اتاقم بچینم هنوز چند ماهه نچیدم🙄

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

افسردگیم نمیزاره از روی تختم بلند شم 

تلقین نکن بابا پاشو برو یه قهوه بخور یه به خودت برس و با خوشحالی کاراتو انجام بده 

بیخیال عمرمون اونقدر زیاد نیست که نصفشو اینجوری بگذرونیم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
من ک هیچکار نکردم فقط فقط از صب نشستم جلو تلوزیون حرم‌ میبینم از عزاداری نوحه خوانی جمعیت کییییف میک ...

انشالله قسمت خودت هم بشه

انشالله قسمت خودت هم بشه

ن عزیزم من مشهدیم و همین هفته پیشم حرم‌بودم ولی کلا دوس دارم نگاه کنم

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
ن عزیزم من مشهدیم و همین هفته پیشم حرم‌بودم ولی کلا دوس دارم نگاه کنم

عهه پس خوووش به حالت 

حرم رفتی مارو هم دعا کن قسمت ماهم بشه

عهه پس خوووش به حالت  حرم رفتی مارو هم دعا کن قسمت ماهم بشه

اره عزیزم.....انشالله قسمت شما و همه ارزومندان بشه