2777
2789
بپرس

عزیزم بعد از پوست ریزی چقدر طول میکشه رنگ ها بیاد رو؟؟بعضی جاهاش حس میکنم رنگ نداره و کم پشتی ابروم کامل گرفته نشده!بعضی اوقات فک میکنم ابروم با قبل از میکرو فرقی نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم ترمیم رفتی؟؟؟

نه من نرفتم چون سایه دار شده بود راضی بودم گفت بیا ترمیم کنم درست میشه.تو هم بری ترمیم خوب میشه نگران نباش

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نه من نرفتم چون سایه دار شده بود راضی بودم گفت بیا ترمیم کنم درست میشه.تو هم بری ترمیم خوب میشه نگرا ...

به نظرت برم جایه دیگه یا همینجا ترمیمم کنم اکی میشه؟؟؟من پیشش شیدینگ و بن مژه انجام دادم راضی بودم

به نظرت برم جایه دیگه یا همینجا ترمیمم کنم اکی میشه؟؟؟من پیشش شیدینگ و بن مژه انجام دادم راضی بودم

همینجا برو .جای دیگه میری اگه خراب کنه میگه ابروت بد زده بود کاش اول پیش خودم اومده بودی.اره درست میشه فقط بهش بگو چه ایرادی میبینی تو ابروت که رو همون کار کنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
همینجا برو .جای دیگه میری اگه خراب کنه میگه ابروت بد زده بود کاش اول پیش خودم اومده بودی.اره درست می ...

خدایش از  کارش راضی بودم البته فک کنم مشکل از منم هست خوب رنگ نگرفته چون دوران شیردهی هستم.ولی امکانش هست با میکرو ابرو رو پر تر کنن اره؟؟؟

خدایش از  کارش راضی بودم البته فک کنم مشکل از منم هست خوب رنگ نگرفته چون دوران شیردهی هستم.ولی ...

اره بهتر میشه ولی میکرو خیلی پررنگ نیست به نظرم خیلی حساسی

اره بهتر میشه ولی میکرو خیلی پررنگ نیست به نظرم خیلی حساسی

اره راست میگی حساسم ولی پر رنگیش برام مهم نیست میخوام ابروم پرتر دیده بشه نه تو خالی اینش برام مهمه

2790
2778
2791
2779
2792