به جز پل طبیعت، باغ کتاب، بازار تهران، پارک آب و آتش، بوستان گفتگو، تجریش...جای دیگه ای میشناسین دخترا؟
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخ گفتی گواهی نامه.گواهی بیاد تنهایی میشینی پشت فرمون؟من حدود ۳.۴ماهه اومده جرات نمیکنم بدون داداشم ...
من تازه کلاس تئوریم سه روز دیگه شروع میشه قشنگم😂
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
انقلاب نمیدونم چرا ولی خیلی حال میده وسیله های خوبی هم داره کتاب خونه های زیادیم داره که خیلی قشنگ ...
تا انقلاب ک پیاده میرم میام
انقد نزدیک خونمونه، زده شدم ازش ولی وایب خوبی داره مخصوصا شبا🥲