2777
2789

ما مشهدی هستیم رسم کلیمون اینطوری هست که بعد از محصر خانواده دختر شام میدن بعد مراسم عروسی که اخرشه داماد همه هزینه هاشومیده 

حالا ما نمیخوایم دو بار شام بدیم فقط میخوایم یک مراسم داشته باشیم هزینه شام مهمونای هر کسی خودش بده یعنی ما هزینه شام مهمونای خودمون رو بدیم اونا هزینه شام مهمونای خودشون ارایشگاه و لباس و اتلیه هم با داماد, این مراسمو کی بگیریم خوبه ?

هر موقعه خواستین برین سر خونه زندگیتون 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جاهایی هست که هم عقد محضری میکنن هم عروسی میگیرن چرا یکیش نمیکنی که هزینه ها کمتر شه؟

اخه ده روز دیگه میخوایم عقد کنیم وقت نمیشه برای اون مراسم مفصله اماده شیم فعلا فقط میخوایم عقد محضری ساده کنیم

اخه ده روز دیگه میخوایم عقد کنیم وقت نمیشه برای اون مراسم مفصله اماده شیم فعلا فقط میخوایم عقد محضری ...

۱۰ روز خیلیه هااا

یه مراسم ساده بگیرین جمعش کنید

لباس و آرایشگاه و آتلیه رو یکی دو روز اوکی کن

برو دنباله خانه ی عقد تو فضای باز بگرد

واقعا کار خاصی نیست چرا بزرگش میکنی

تو یه شب تموم شه هزینه ی لباس و آرایشگات دیگه دوبل نمیشه

بده سه ماه دیگه بگیریم ?

اره اینطور عالی میشه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

۱۰ روز خیلیه هااا یه مراسم ساده بگیرین جمعش کنید لباس و آرایشگاه و آتلیه رو یکی دو روز اوکی کن بر ...

الانم دوبل نمیشه چون عقد محضری رو که خیلی ساده میگیریم در حد شیرنی و شربت و همون مانتو شلوار سفید 

من مشکلم با اینه که تو محضر شام نمیدیم میگم زشت نباشه

الانم دوبل نمیشه چون عقد محضری رو که خیلی ساده میگیریم در حد شیرنی و شربت و همون مانتو شلوار سفید&nb ...

اگه اصرار داری که عقد و عروسی یکی نباشن بهتره واسه عقد شام بدین