2777
2789
عنوان

ابن مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره میخواستم ولی باورم نمیشه 🥺🥺🥺🥺

منم بعد از بی بی مثبت دو ساعت گریه کردم میگفتم یعنی درسته خراب نیس همش سک داشتم الان ۴ماهمه هی دست میزنم شکمم میگم یعنی من حاملم

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

مارک کیتت مدیکوره؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

شبیه خط خشک شدنه 

بعد چند دقیقه افتاد یا چند ساعت؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
منم بعد از بی بی مثبت دو ساعت گریه کردم میگفتم یعنی درسته خراب نیس همش سک داشتم الان ۴ماهمه هی دست م ...

بخدا شک شدم جرعت اینو ندارم همش میگم بایا توهم زدم تلقینه😭😭😭😭

برا منم دعا کن راست باشه 

مبارک باش عزیزدلم🎉🎉🎉

انشالله سالم و صالح باش برای ما هم دعا کن😘❤️

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
نه نمیدونم چی بود

48 ساعت دیگه بزن اگر خطتش پر رنگ تر شد بارداری ولی اگر همون خط موند شاید کاذب باشه 

چون بتا دو روز درمیون میره بالا

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️