2777
2789
عنوان

کیا ابله گرفتن؟

149 بازدید | 25 پست

دیشب حس کردم پشتم زخمه پشت گوششم همینطور خارش هم داشت بعد یهو زیر بغلمم همینجور شد خاروندم نگاه کردم دیدم ی چیز شبیه جوش ولی زخمه و انگار روشو کندن پشتم و پشت گوشمم همینطور خلاصه ادامه داشت تو سرمم انگار ی جوش بزرگ زده بیرون رو بازومم ی چیز تاول مانند کوچولو هست ب نظرتون ابلس؟ جایی نرفتم یا با کسی ک ابله داشته باشه برخورد نداشتم اصلا بچه هم شیر میدم ب نظرتون بچمم میگیره؟ یازده ماهشه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من  اره واگیر داره  خنکی بخور  نکن اصلا لکش میمونه

ینی ابله اس؟ چه علامت های دیگه داشتی؟ برم دکتر بنظرت؟ با این بچه چه خاکی تو سرم بریزم🙃 یه هفته بود ک کرونا گرفته بودیم اینم اضافه شد

راستی تو از کسی دیگه گرفتی؟ آخه من با کسی ک ابله داشته باشه برخورد نداشتم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمال اینکه داشته باشی زیاده زیاد نزدیک بچه نشو واگیر داره خنکی و مایعات بخور آبم زیاد بخور صورتت ممکنه خیلی زیاد جوش بزنه اصلا دست نزن بهشون حتی سعی کن برای شستن صورتم دست نزنی چون جاش میمونه.

🖤Iran'm

سلام گلم خوبی؟ من گرفتم یک حالتی داره مثل اینکه زیرش اب باشه بعضی جاهاشم چرکیه به هیچ عنوان نکنشون قرمزی شون میره ولی ردش میمونه چرکشون نباید خالی کنی اصلا نخارشون هرچی نخاری زودتر خوب میشه و به بچتم شیر بده نمیدونم میگیره یا نه ولی بهتره بگیره چون تو سن کمه هیچی حس نمیکنه اما اگه بزرگ باشه بگیره خیلی حالش بد میشه پس بهتره تا وقتی کوچیکه بگیره=)

ینی ابله اس؟ چه علامت های دیگه داشتی؟ برم دکتر بنظرت؟ با این بچه چه خاکی تو سرم بریزم🙃 یه هفته بود ...

اگه شبیه تاوله ابله س ، 

خارش داشتم تب و بدن درد افتاده بودم هیچی اشتها نداشتم 

اگه خارش داره پماد بزن برا خارش اسمش یادم نیس 

ولی حتمااا دکتر برو مسکن بده تب میکنی و بدن درد میگیری  

از داداشم گرفتم تو مدرسه 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
ینی ابله اس؟ چه علامت های دیگه داشتی؟ برم دکتر بنظرت؟ با این بچه چه خاکی تو سرم بریزم🙃 یه هفته بود ...

اولن بچه رو دور کن اگرم گرفت چه بهتر بچگی بگیره بهتره تا بزرگی خیلی سخته بزرگی ولی داداش من ۶ سالش بود گرفت اصلا زیاد جوش نزد و شدید نبود بچگی بگیره راحته 

🖤Iran'm
سلام گلم خوبی؟ من گرفتم یک حالتی داره مثل اینکه زیرش اب باشه بعضی جاهاشم چرکیه به هیچ عنوان نکنشون ق ...

یعنی مطمنی منم گرفتم😪 من همش امید دارن حساسیت باشه آخه با کسی ک ابله داشته باشه برخوردی نداشتم

اگه شبیه تاوله ابله س ،  خارش داشتم تب و بدن درد افتاده بودم هیچی اشتها نداشتم  اگه خارش ...

من هیچکس دورم نیوده ک ابله داشته باشع برا همین شک دارم والا فقط یکیشون شبیه تاوله خیلیم کوچیکه بقیه انگار زخمن یا جوشی ک دستکاری شده باشه کوچیکن 

یعنی مطمنی منم گرفتم😪 من همش امید دارن حساسیت باشه آخه با کسی ک ابله داشته باشه برخوردی نداشتم

اگه گرفته باشی چون از ۱۸ بزرگتری(سنو میگم شایدم اشتباه باشه نمیدونم اگه اشتباه بود و از ۱۸ کوچیک تر بودی ببخشید=) بدن درد میگیری تا چتد روز دیگه تا میتونی خودتو قوی کن اگه پریو دیت هم نزدیکه که دیگه بدتر

علائم داری؟ کسلی تب یه علائمی شبیه سرماخوردگی 

اگه جوشای همون باشه تا الان باید یه سری علائمت معلوم میشد 

درهرحال اگه میبینی دارن زیاد میشن یا حالت خوب نیست زودتر برو دکتر که هم برای جوشا قرص تجویز کنه هم روند درمانت زودتر پیش بره...

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن!