2777
2789
عنوان

مگه میشههههه😳

339 بازدید | 20 پست

میگن میشه مثلا رشته ای رو نیورده باشی از راه دور همون رشته رو بخونی 

یعنی نهم مثلا تجربی نیورده باشی ولی مدارس بزرگسالان تجربی بری

اصلا اون مدرکه اعتبار داره میتونن باهاش وارد دانشگاه بشن یا کنکور بدن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دانشگاه های مجازی و الکترونیکی رو شنیدم 

یک بار خواستم برای دوره کنکور دکترا ثبت نام کنم از اساتید که پرسیدم گفتند اصلا سمت داشنگاه های مجازی نرو 

نمی دونم چرا این نظر رو دادند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من بخاطر فوت پدرم خیلی از امتحانامو نرفتم چون از درسم عقب بودم مجبور شدم برم بزرگسالان اتفاقا معلماشم عااالی بودن فکر کن زبان ک ترم پیشش شدم ۱۱ اونجا شدم ۱۹ اونم امتحان نهایی با مدرکم دانشگاهم رفتم 

بله میشه  هیچ کجا هم معلوم نمیشه بزرگسالان خوندی

چقدر عالی 

من داشتم با بنده خدا کل مینداختم که نه اشتباه کردی ممکنه تو کنکور بفهمن رشته رو نیوردی و این حرفا 

خیلی خوبه که

البته در رابطه با دبیرستان 

من دو دیپلمه هستم، یک دیپلم گرفته بودم 

حین پشت کنکوری بودنم رفتم آموزش و پرورش برای و فنی و حرفه ای برای دیپلم دوم هم درخواست دادم بعد که برام ثبت کردند رفتم یکی از مدارس به عنوان بزرگسال تشکیل پرونده دادم و کتاب هاشون گرفتم و موقع امتحانات، با خود دانش آموزان اون مدرسه امتحان دادم و دیپلم دومم گرفتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چقدر عالی  من داشتم با بنده خدا کل مینداختم که نه اشتباه کردی ممکنه تو کنکور بفهمن رشته رو نیو ...

مثلاً من خودم پیش دانشگاهی نتونستم برم معدلم کم بود خیلی رفتم پیش دانشگاهی بزرگسالان بعدم دانشگاه قبول شدم هیچ کجا هم معلوم نشد

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)