2777
2789
عنوان

بیاید لطفا شات

213 بازدید | 19 پست

بیاید من عقدم  با نامزدم ب مشکل خوردیم  بعد چندین ماهه من همش گفتم بیا زندگی کنیم فرصت  اما اون همض فحش میداد الانم  .چند هفته پیش بهش گفتم طلاق  

بعد دوباره دیشب پیام دادم اینجوری گفت 

خقیقت این سیاهی شب 😐 

ببین کاملا مشخصه طرز حرف زدنتون بهم نمیاد چرا همون اول فکر نکردی دختر

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=310350729]خقیقت این سیاهی شب 😐  ببین کاملا مشخصه طرز حرف زدنتون بهم نمیاد چرا همون اول فکر نکردی دختر[/QUOTE

چ میدونستم اینحوریه ب نظرت منظورش  چی بوده 

کسی ک طلاق بخاد دیگ صبر چی 

[QUOTE=310350729]خقیقت این سیاهی شب 😐  ببین کاملا مشخصه طرز حرف زدنتون بهم نمیاد چرا همون اول ...

ببین اگه طلاق نگیری دیگه تا آخر عمر این موضوع رو میزنه تو سرت 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
میدونم ب نظرت منظورش اینه التماسش کنم باز اخه قبلا کردم 

اصلا دیگه زیر بار همچین ذلتی نرو 

جنگ اول به از صلح آخر 

نمیرم منظور اون چیه واقعا الان با این طرز صحبت 

ببین اون فقط میخواد تورو کوچیک کنه که اگه درخواست طلاق ندی همش بزنه تو سرت 

بی خیال دیگ هیج زنگ پیام نده . اون اصلا تا حالا خودش پیام داد حرفی بزنه و‌‌؟

تموم کن . توم مث منی منم اوایل پیام زیاد التماس زیاد ولی الان نه دیگ هیچ عکس العملی نمیدم . ولش کن  

بببن اون اصلا پیام داده حتی غر بزنه؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤