2777
2789
عنوان

بیاید کمک لطفا

163 بازدید | 18 پست

بچه هامن قراره برم کرج چندروزی بمونم بعد توایک روزاتولد عشقمه و عشقمم فعلاشهرخودمه دقیقاوقتی برمیگرده خونشون ک ماهم میریم کرج حالا میخام بهش نگم و یهو برم غافلگیرش کنم لطفا کمک کنید چجور ازخونشون بیارمش بیرون نمیخاگ بفهمه ک اومدم یهو ببینه...بادسته گل خوشگل و مهمونش کنم رستوران...ایده بدید چجور مثلابیادپابین خودم ایدم بود ب یکی اونجابگم الکی بزنگه بگه بسته دارید بیادبراش..نظرشماهاچیه

خدایاشکرت...❤️

شماره آقا رو بده زنگ بزنم یه خورده سرکار بزارم و  بیارمش سر قراری که عشقش اونجاست.     ...

خخخخخ وای ن ابدااااا توسایت شمارش چجوربزارم یاخدا🤣

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ وای ن ابدااااا توسایت شمارش چجوربزارم یاخدا🤣

بابا شماره خودت رو نمیخوام.تو خصوصی  شماره اون دوست محترم خودم رو بده.     😎😎😎  شوخی کردم .  ذهن ما آقایون مریض و شکاکه . حالا فکر میکنم تا ببینم چی به ذهنم میاد

بابا شماره خودت رو نمیخوام.تو خصوصی  شماره اون دوست محترم خودم رو بده.     😎😎😎 &nb ...

اون حرفت گفتی سرکترش بزارم بیارمش سرقرارذهنم بهم ریخت میترسم اگ دخترجابزنم و بیادچی نابودمیشم حتی اگ سرکنجکاویم باشه حالم گرفته شد

خدایاشکرت...❤️

اون حرفت گفتی سرکترش بزارم بیارمش سرقرارذهنم بهم ریخت میترسم اگ دخترجابزنم و بیادچی نابودمیشم حتی اگ ...

همیشه یادت باشه . تو رو به هر کس میپرستی رفیق ما رو امتحان نکن یا سر این موضوعات خودت رو یه دختر دیگه جا نزن.  امتحان کردن این مدلی خوب نیست

همیشه یادت باشه . تو رو به هر کس میپرستی رفیق ما رو امتحان نکن یا سر این موضوعات خودت رو یه دختر دیگ ...

خب همین هیچوقت دوس ندارم خدای نکرده بدبینی بدباوری پیش بیادممکنه ازسرکنجکاوی بی منظور پاشه بیاد و بشه ی چیزبد هرچن ی لحظه رفتم توفکر اینکارو کنم بازپشیمون شدم

خدایاشکرت...❤️

برنامه بازار یعنی چجور کدوم 

یک برنامه ایرانی هست و مثل گوگل پلی برای دانلود انواع برنامه هاست 

اما دقیق نمی دونم برنامه ویروسی باشه یا خیر 

از این لحاظ، اگر خواستید دانلودش کنید تحقیق کنید که نوع برنامه های هکری و ویروسی نباشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈