2777
2789
عنوان

بیاین لطفاً 😕😕

128 بازدید | 17 پست

بچه ها من دیشب تایپک زدم ولی متاسفانه کسی نبود راهکاری بده 

من یه پسر خاله دارم که نُه سالش بعد دندونش شکسته خورده زمین هر کاری می کنیم خونش بند نمیا خون غلیظ ازش میاد کل شبو خون خورده ما توو روستاییم دسترسی به دکتر خاصیم نداریم بعد امروزم که میگن تعطیله چیکاررر کنیم مامانش میگه هموفیلی داره 

همه جا رو پر خون کرررده🥺😕

کسی تا حالا همچین شده؟؟؟ خونشو چجوری بند بیاریم

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برسونین بیمارستان بچه رو

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
تعطیله امروز که😕😕

بیمارستانها بازهس درمانگاهای شبانه روزی بازهست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بعدشم بیمارستانا که آخه تعطیل نیستن اورژانس داره تنها شغلایی که روز تعطیلی تعطیل نیستن اورژانس و هلا ...

مامانش میگه خوویه دفه دیه اینجوری شده بردیمش اورژانس اصن تحویل نگرفته گفته ما الکی نمیتوتیم آمپول و اینا بزنیم باید ببرینش پیش متخصص

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

2827
2791
2779
2792