2821
2789
عنوان

له شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10347 بازدید | 95 پست
نمیدونم واقعا همش میگ بزار حضوری صحبت کنم بات حضوریم ک جور نشده تا الان. لابد کنارش بوده این مدت و ...

فقط از خدا میخوام کمکت کنه از این زجر رهات کنه،به دادت برسه.هر چی شد خبر بده....واقعا برات ناراحتم.بلاتکلیفی هم خودش دردیه.

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دوستانه و دلسوزانه میگم میدونم قلبت تکه پاره شده ولی به نظر میاد نمیخواد که اگه بود خودشو به آب و آتیش میزد چرا واسه یه آدمی که قسمتت نیست وقتتو میگیری عمرتو به باد میدی بخدا ارزش نداره گریه زاریتو بکن وتو دلت قبرش کن یادشو برو پی زندگی جدیدت شاید کسی سر راهت بیاد بهتر از اون که از قبل هم عاشق تربشی خالا بذار این مراسمی که میگی بیاد و بره اونوقت دیگه ببوس بذار کنار 

واقعا حالم بده خیلیم بده واس همین نمیتونم دیگ بیام ت سایت حالم خراب میشه قلبم انگار دارن توش رخت می ...

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته میدونم💔💔

امیدوارم خدا کمکت کنه تا از این بلاتکلیفی در بیای

اره فکر و خیالای منفی ادمو دیوونه میکنه😔😢

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

بعد مدتها اومدم تو سایت 

اسمتو یادم نمیومد ، کلی گشتم تا از رو پروفت پیدات کردم 

چی شدی؟ خوبی؟!

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز