2777
2789

انشاءالله که داشته باشه روزهای اول پریود سخته دو روز بعد بهتر میشه به گذر زمان فکر کن 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

از روز سوم هم اسید مفنامیک 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

ناپرکسون بخور

برای پریود فقط شیاف دیکلوفناک 

ناپروکسن که ضد التهاب هست 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

همدردیم من از درد نخابیدم

شیاف دیکلوفناک بزار عزیزم انشالله بهتر باشی 

برای پریود فقط شیاف دیکلوفناک  ناپروکسن که ضد التهاب هست

ناپرکسون مسکن هست که برای التهاب هم استفاده میشه 

برای پریودی های با خونریزی مقدار پایین همزمان برای کاهش درد از ناپرکسون میشه استفاده کرد 

مفنامیک برای کاهش درد به همراه خونریزی

ناپرکسون مسکن هست که برای التهاب هم استفاده میشه  برای پریودی های با خونریزی مقدار پایین همزما ...

برای پریودی والله من تاحالا ندیدم ناپروکسن تجویز بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز