2777
2789
عنوان

بمونم یا جدا شم

321 بازدید | 24 پست

من ۲۴سالمه با یه نفر یک ساله که تو رابطه ام 

خانوادش منو میشناسن و منو دیدن 

ولی برنامه ای واسه ازدواج نچیده هنوز 

سربازی نرفته و خودش ۲۵سالشه 

همش میترسم جوونیمو بگیره اخرش بره با یکی دیگه ازدواج کنه منم تا سی سالگی پای این بمونم و اخرش هیچ 

بحث ازدواج و به طور جدی نمیکنه برنامه ریزی نمیکنه واسش که من تکلیفم و بدونم 

چیکار کنم ؟؟؟ :)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو

اونی که دوست داشته باسه واقعا از همون اول بحث ازدواج رو میزنه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

جدا شو. بابا تورو خدا جوونا عقل داشته باشین زندگی رو راحت درنظر نگیرین . بعد زندگی کلی مشکلات هست . ...

اخه خواستگار درست حسابیم ندارم با اینکه همه چیزم خوبه درس خوندم شغلم دولتیه 😔

پسری ک شمارو واسه ازدواج بخواد انقدر طولش نمیداد

این خودش بی ارادست واسه زندگیش نمیتونه درست حسابی تصمیم بگیره اونوقت انتظار دارین از این برات شوهر دربیاد؟این خودش شوهر میخواد خواهرم 

بگو اگه اینجوریه اسمتتو عوض کن فردام ی شال بنداز رو سرت

قرار نیست خانوادش شمارو میشناسن باید اجباری ازدواج کنی

پسری ک شمارو واسه ازدواج بخواد انقدر طولش نمیداد این خودش بی ارادست واسه زندگیش نمیتونه درست حسابی ...

هر هفته پا میشه منو میبره تو جمع دوستاش 

مراسم مشروب خوری و بزن و برقص 

امشب گفتم من دیگه نمیام 

تو این جمعا بهش بر خورد دعوامون شد

عزیزم این همه آیه قران واسه چیه هزارتا ایه هست برای خواستگاری و ازدواج الان شما دقیقا بخاطر بدون خ ...

من تو شهر غریب زندگی میکنم همش میترسم از تنهایی و تنها شدن 

اخه خواستگار درست حسابیم ندارم با اینکه همه چیزم خوبه درس خوندم شغلم دولتیه 😔

صبرداشته باش. به خدا با زور و... خانواده اش هم راضی بشن بعد ازدواج معذرت می‌خوام میکوبن سرت که خودت اومدی و... نمیتونی تحمل کنی . خودتو حیف نکن دیدم که میگم

هر هفته پا میشه منو میبره تو جمع دوستاش  مراسم مشروب خوری و بزن و برقص  امشب گفتم ...

یا حسین یعنی چی شمارو میبره بین دوستاش😳😳😳اگه بیهوشت میکردن بهت تج.اوز میکردن اونوقت دقیقا میخواستی چیکار کنی؟؟؟؟ تو این سن بخدا عجیبه

رلتون شمارو بخاطر سرگرمی میخواد الان شمارو ب چشم عروسک میبینه این داره خودش پیر میشه میگه ب فکر ازدواج نیستم

خودتتو کوچیک نکن دکمشو بزن

بگو برو با یکی مثل خودت

خواستگار نداری خب باشه این واقعا کیه که موندی ب پاش اونم یک سال؟؟؟ این همع ایه قرانی  یا نماز میزارن واسه ازدواج خواستگاری

تا دیر نشده خودتتو نجات بده

یا حسین یعنی چی شمارو میبره بین دوستاش😳😳😳اگه بیهوشت میکردن بهت تج.اوز میکردن اونوقت دقیقا میخواست ...

دوستاشم خیر سرشون زن دارن با زنشون میان همشون هر هفته 

من تو شهر غریب زندگی میکنم همش میترسم از تنهایی و تنها شدن 

چرا بترسی

ب وقتش خدا یکی میزاره جلوت

اصلا برو این همه ادم ریخته بیرون ی دوست صمیمی دختر پیدا کن باهاشم خوش بگذرون