2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده چیکار کنم؟

80 بازدید | 6 پست

سلام

یعنی قشنگ احساس سنگینی رو شونه و قفسه سینم حس میکنم

به شدت دلم گرفته کل شبام شده گریه

خسته شدم

دیگه دارم امیدمو از دست میدم

دلم میخواد یه جوری این فشاری که رومه رو بردارم 

که بعدش بگم : اخیش بلاخره روزای سخت تموم شد .

خیلی ضعیف شدم 

چیکار کنم حالم خوب بشه؟

واقعا حالم خوب نیس

یک عدد احمق هستم🎀

اگ دوس داری یکم از مشکلت بگو

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
اگ دوس داری یکم از مشکلت بگو

یه کی بود من خیلی دوسش داشتم 

خیلی زیاد

توی یه مهمونی دیده بودمش

فکر کنم عروسی یه بنده خدایی بود

حالا با کلی گشت و گذار آیدی اینستاشو پیدا کردم

بعد چند وقت که علاقم بهش خیلی زیاد بود

فهمیدم مهاجرت کرده..

اصلا نمی‌دونم کجا رفته

اصلا یه حس خیلی عجیبی بهش دارم

از یه طرف نمیتونم اینو به هیچ کسی بگم 

به غیر از شماها

حالا اینا به کنار...

همش دارم مسخره میشم به خاطر اینکه دوسش دارم

بقیه میگن خیلی بده

ولی من خیلی دوسش دارم

همه دارن مسخره میکنن

اینه که اذیتم میکنه

یک عدد احمق هستم🎀

یه کی بود من خیلی دوسش داشتم  خیلی زیاد توی یه مهمونی دیده بودمش فکر کنم عروسی یه بنده خدایی ...

حسی ک الان خودتم با این حرفا داری ب خودت تلقین میکنی ببین گلم این حسای زودگذر برا همه پیش میای سعی کن عاقلانه با این موضوع کنار بیای اون رفته اگرم بود معلوم نبود ب خواسته دل تو چ جوابی میداد با دلت کنار بیا بذار مغزت از قلب و احساست جلو بزنه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام