2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

192 بازدید | 18 پست

سلام مامانایی که بچه کوچیک دارین یه لحظه میاین

پسر من دو سال و پنج روزشه الان چهار روزه که پوشکشو باز کردم دستشویی رو یادش بدم اما اصلا تو دستشویی ادرار نمی کنه  اگه دستشویی ادرارشم بیاد خودشو نگه می داره تو شلوارش  می ریزه  تو این مدت فقط یه بار کرده اونم ذره ذره خیلی تشویقش کردم دستشویی ستاره زدم و ... دو روز اول که فقط با آب بازی کرد از روز سوم دیگه نذاشتم با آب بازی کنه ولی اصلا همکاری نمی کنه 

نمی دونم دلیلش چیه اگه راهکار یا پیشنهادی دارید ممنون می شم کمکم کنید ❤️

زوده خب ‌.میگن از ۲ سال و نیم تا ۳ سال و نیم هست زمان طلاییش

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زود دست به کار شدی.

دختر من هنوز دوسالش نشده یکماه مونده، ولی میبرم دستشویی برای شستن، میگم جیش کن، جیش می‌کنه ، 

ولی فعلا نمیخام از پوشک بگیرمش

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

زوده عزیزم دختر از ۲ سالگی بهتره از پوشک گرفته بشه پسر از ۲۸ ماهگی به بعد ماری ادرار پسر دیرتر کامل میشه هنوز امادگی نداره خودتو و پسرتو اذیت نکن اگه امادگی داشته باشه ۲ روزه گرفته میشه 

زوده خب ‌.میگن از ۲ سال و نیم تا ۳ سال و نیم هست زمان طلاییش

آخه معلمم از مهر مدرسه شروع میشه می خواستم قبل مدرسه از پوشک بگیرمش. باید بمونم تابستون سال بعد که سه سالش می شه ، احساس می کنم اون موقع خیلی دیره

خیلی زود دست به کار شدی. دختر من هنوز دوسالش نشده یکماه مونده، ولی میبرم دستشویی برای شستن، میگم جی ...

چه خوب ماشاا... ، واللاه من چهار ماهه شستنی می گم جیش کن دریغ از یه بار جیش 

آخه معلمم از مهر مدرسه شروع میشه می خواستم قبل مدرسه از پوشک بگیرمش. باید بمونم تابستون سال بعد که س ...

نه دیر نیست که ‌. بذار وقتی بچه کامل آمادگی داشت بگیرش از پوشک وگرنه آدم هم خودش بیچاره میشه هم بچه

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چه خوب ماشاا... ، واللاه من چهار ماهه شستنی می گم جیش کن دریغ از یه بار جیش 

باید تشویق کنی، من آنقدر دست و هورا کشیدم خدا میدونه،  اول ی کوچلو آب سرد ی کوچلووو ها ریختم جلوش جیشش اومد بعد کلی جیغ و هورا کشیدم، الان میرم خودش جیش می‌کنه من دست میزنم واسش.

ولی حوصله پوشک گرفتم فعلا ندارم تا دو سال و نیم الی سه سالش بشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
زوده عزیزم دختر از ۲ سالگی بهتره از پوشک گرفته بشه پسر از ۲۸ ماهگی به بعد ماری ادرار پسر دیرتر کامل ...

عه نمی دونستم پس باید بمونم چهار ماه دیگه ، الان اصلا به فکر جیش کردن اینا نیست فقط آب بازی 

عه نمی دونستم پس باید بمونم چهار ماه دیگه ، الان اصلا به فکر جیش کردن اینا نیست فقط آب بازی 

اره عزیزم هنوز خیلی زوده همون ۲۸ ماهگی شروع کن دو روزه تموم میشه فقط قبلش همه فرشاتو جمع کن و سعی کن رو زمین چیزی بندازی بازیهای نشستنی رو زمین بکنی باهاش چون دفعه اول که میریزه جیشش خیلی شکه میشه تازه میفهمه که شلوارش خیس شده چندشش میشه دفعه دوم در حال دویدن به شمت دستشویی میریزه دفعه بعد دیگه تو دستشویی جیش میکنه واسه پیپی هم همینه 😁

باید تشویق کنی، من آنقدر دست و هورا کشیدم خدا میدونه،  اول ی کوچلو آب سرد ی کوچلووو ها ریختم جل ...

ماشاا... خدا حفظش کنه 

منم خیلی تشویقشم می کنم ولی تاثیر نداره آبم میگیرم ولی اثر نداره