2777
2789
عنوان

حالم بده :)

134 بازدید | 14 پست

من هیچوقت هیچوقت تو عمرم رل نزدم

برخورد سردی هم نسبت به پسرا داشتم

رل یه دختر خانمی رو میشناختم و ازم‌ درمورد حال دختره پرسيد ( دختر بزور باهاش تو رابطه‌ست ) 

گفتم باهمدیگه حرف بزنید بهتره. شروع کرد به فحاشی و گفتم چند شب سرگرمم‌ کردی! اصلا بهم برخورده و حالم بده. یه کلمه هم جواب فحشاشو‌ ندادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا تو باشی قاطی این مسخره بازیا نشی. 

رل یکی دیگه حرف نزن یا پیغام پسخوان اینا نباش.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
آره واقعا طرف از یه جا دیگه ناراحته فحششو‌ به من میده

هرجی گفته بخودش برمیگرده

مورد بوده رل دختره عاشق دوست دختره میشه خیلی خرن یسری پسرا😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
دختره اصلا نمیخوادش‌ با این بیچاره هم هیچکس اوکی نمیشه  ناراحته

بلاکش کن گم شه بچه پررو

چقد رو میدین به این پسرا گوزو

والا بخدا🥲😂

واسه خودمم پیش اومده پررو به دوستم میگفت دوستت(من) ازم خوشش اومده.

هی میخواست مخم بزنه برم ببینمش باقالی خر بهونهش هم این بود بیا یچیز از دوستت دستمه تو بگیر بهش پس بده خوبه نرفتم.

فقط دردسره و بس.

واسه خودمم پیش اومده پررو به دوستم میگفت دوستت(من) ازم خوشش اومده.  هی میخواست مخم بزنه برم بب ...

وای دقیقا همین برای منم پیش اومد

فکر میکرد خوشم میاد ازش. درصورتی که اصلا امکان نداره

2790
2778
2791
2779
2792