2777
2789
راضی نمیشه الان اصلا نمی‌دونم کجا هست فقط میخوام طلاق بگیرم و حضانت بچه هام اینقدر اذیتم کرده حتی نم ...

طلاق با نفقه فرق داره حتی اگه چندماه نفقه نده و پیداش نشه طلاق غیابی میدن که البته به همین راحتیا نیست

طلاق با نفقه فرق داره حتی اگه چندماه نفقه نده و پیداش نشه طلاق غیابی میدن که البته به همین راحتیا نی ...

یعنی چی به راحتیا نیست یعنی طلاق غیابی نمیدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون بچه داری قاضی نهایت سعیشو میکنه که کارتون به طلاق ختم نشه برای تحکم خانواده .

خوب اون بچه هاش ول کرده رفته حتی یه زنگ نمی زنه بارها خیانت کرده حتی اگر منا دوست نداشت حداقل به خاطر بچه های نباید این کار می کرد اون ذره ای به فکر بچه هاش‌ نیست فقط با من لج کرده من نمیزارم اسمش دیگه روی من باش 

خوب اون بچه هاش ول کرده رفته حتی یه زنگ نمی زنه بارها خیانت کرده حتی اگر منا دوست نداشت حداقل به خاط ...

ایشالله که مشکلت حل میشه فقط توایران هیچ قانونی از زن مخصوصا درمورد طلاق حمایت نمیکنه فقط تااونجاییکه امکان داره سعی کن رامش کنی که توافقی طلاق بده وگرنه کلی اذیت میشی تواین دادگاه ها .اگرم طلاق نداد مهریتو بزار اجرا بعد بگو اگه میخوای ببخشم حضانت بچه هارو بده 

ایشالله که مشکلت حل میشه فقط توایران هیچ قانونی از زن مخصوصا درمورد طلاق حمایت نمیکنه فقط تااونجاییک ...

بچه ها را نمی‌خواد میدونی فقط فقط بامن لج کرده رفته خیانت کرده میخواد اذیتم کنه عزیزم 

بچه ها را نمی‌خواد میدونی فقط فقط بامن لج کرده رفته خیانت کرده میخواد اذیتم کنه عزیزم 

ااره میدونم چی میگی منم اینروزارو گزروندم درضمن نزار بچه ها بشن نقطه ضعفت و بتونه ازاون طریق اذیتت کنه 

ااره میدونم چی میگی منم اینروزارو گزروندم درضمن نزار بچه ها بشن نقطه ضعفت و بتونه ازاون طریق اذیتت ک ...

اون فهمیده بچه ها نقطه ضعفم به خاطر همینا خیلی اذیت شدم الانم نه میاد خرج بچه ها را بده نه طلاق خودشا گم گور کرده باورت میشه حتی یه زنگ نمی ز نه بگه بچه هام خوبه بده