2777
2789
عنوان

قهرم..

406 بازدید | 27 پست

نمیتونم بخوابم..خیلی ناراحتم..خیلی هم استرس دارم.

برای اولین بار باهمسرم بحثمون شد..

منم اومدم خونه پدرم ولی اصلا نگفتم که قهر کردیم چون نمیخوام کسی توزندگیمون دخالت کنه ولی اگه ببینم شرایط قرار نیست عوض بشه همه چی رو میگم.

من همسرم روخیلی دوست دارم ولی مغروره..انتقادپذیرنیست..امروز سر مسئله ای بحثمون شد که ازقبل تصمیمش روگرفته بودیم ولی همش میگفت نه انجام نمیدیم نه اینکارو نمیکنیم...گفت همین که هست چیزی هم تغییر نمیکنه اگه میخوای بامن باشی وضع همین😭

اصلا باورم نمیشه اینجوری باهام حرف زده منم گفتم اینجا نمیمونم..بااینکه دید وسایلمو جمع کردم ومیخوام برم ومنتظر بودم بیان دنبالم خیلی ریلکس درحال شام درست کردن بود بهم میگفت آمادست میخوری؟؟؟

وقتی داشتم از در میرفتم خیلی عادی غذاشو می‌خورد.. قبلش هم من داشتم گریه میکردم اصلا اهمیتی نمی‌داد.. 

وقتی بابام اومد دنبالم قبل از سوار شدن به سمت پنجره نگاه کردم دیدم داره نگام میکنه از بالا..

ازشانسم عمم برای اولین بار فردا میخواد بیاد خونمون ومن موندم چه کنم..نمیتونم که به عمم بگم چی شده..کلی هم خرید لازم دارم‌‌...تو بد شرایطی گیر افتادم..

اصلا امشب به معنای واقعی حس کردم دوسم نداره

مردها همشون همین‌طورن

بیخیال و بی‌تفاوت و خونسرد

یع بهونه‌ای واسه عمه‌ات بیار اکر نمی‌خوای همینطوری برگردی خونه‌ات

ولی کلا بحث زیااااد پیش میاد تو زندگی سعی کن قهر کردن رو بذاری برای موضوعات مهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم که اصلا برای آشتی هم اقدامی نمیکنه..اگه عمم نمیخواست بیاد واقعا استرس نداشتم...

شوهرم چون میدونستم عمه ت داره می یاد خیالش راحت بوده که قهر نمیکنی ومجبوری بخاطر ابروت برگردی

مردها همشون همین‌طورن بیخیال و بی‌تفاوت و خونسرد یع بهونه‌ای واسه عمه‌ات بیار اکر نمی‌خوای همینطور ...

آخه این مسئله خیلی مهم بود..به درس خوندن وکار کردنم مربوط بود‌‌...

نمیتونم بهانه بیارم چون میخواد یک هفته شهرمون بمونه وفعلا خونه خواهرمه بعدمیخواست بیاد پیش من بعدش پیش داییم

اونجور دعوا بدی نکردین که پاشی بری..خونتو به راحتی ترک نکن...

چرا بد بود..

شوهرم خیلی غیر منطقی شده بود..خیلی بی انصافی می‌کرد.. کاری که من ۵ماه منتظرش بودم رومیخواست کنسل کنه

آخه این مسئله خیلی مهم بود..به درس خوندن وکار کردنم مربوط بود‌‌... نمیتونم بهانه بیارم چون میخواد ی ...

دیگه مجبوری بری خونه‌ات و ظاهر رو حفظ کنی

شوهرت و تحویل نگیر و باهاش سرسنگین باش

ولی کلا یادت باشه فقط اگر رفتار بدی داشت قهر کنی وگرنه اگر آروم مخالفت کرده انقدر باهاش بحث کن که خسته بشه یا بذار آروم بشه فردلش ادامه بده

دیگه مجبوری بری خونه‌ات و ظاهر رو حفظ کنی شوهرت و تحویل نگیر و باهاش سرسنگین باش ولی کلا یادت باشه ...

نه سفت وسخت مخالفت کرد..

من کلی خرید لازم دارم به کی بگم خریدا رو انجام بده؟؟😞از میوه گرفته تا مواد غذایی برای غذا..

اصلا اذیت نمیشه..میشناسمش..اگه ده روزم بگذره به روی خودش نمیاره..

پس برو خونت بلاخره که میری الان برو که حفظ آبرو هم کرده باشی ..یجیزی دیگه تو زندگی یه دعواهایی بعضا پیش میاد که آدم کارت به استخونش میرسه ولی میمونه تو هم سریع نمیرفتی گلی