2777
2789
عنوان

بی احساس شدم...

138 بازدید | 6 پست

من قبلا با یکی تو رابطه بودم یسال کلی بهم ضربه زد سو استفاده کرد از اعتمادم اشکمو دراورد و...

تو اوج احساساتم ولش کردم با اینکه کلی عذاب کشیدم کلی سختی کشیدم خیلی شبا گریه کردم ولی خودمو سر پا کردم و تا اخر عمرم تو فکر هیچ رابطه ای نیستم

بعد اون خیلی بهم پیشنهاد داده شده ادمای خیلی خوبی هم بودن ولی من انگار بدم میاد دیگه از هرچی پسره انگار حالت تهوع میگیرم یجوری شدم انگار هیچی برام مهم نیس جز اینده

هرکی میگه دوستت دارم همش اتفاق های گذشته میااد جلو چشمم انگار میخام بالا بیارم از عشق و عاشقی چرا اینجوری شدم

بدنم خستس عجیب:)
درکتون می کنم چون یه بار از کسی که خیلی دوسش داشتید آسیب دیدید واقعا حق دارید اینجوری بشید ولی همه م ...

دقیقا میدونم ولی انگار فقط تنهاییو دوست دارم قبلا خیلی مهربون بودم با همه همش ب بقیه محبت میکردم بغلشون میکردم ولی الان انگار فقط فکرم شده درس و اینده عادی نی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث تو شدم به خاطر تجارب تلخی که داشتم 

بدم نیست چون واقعا پسر خوب کم پیدا میشه

من تصمیم گرفتم تمرکزمو بزارم رو کار و درس و مهاجرت 

گور بابای هر چی رابطه و جنس مخالفه 

منم مث تو شدم به خاطر تجارب تلخی که داشتم  بدم نیست چون واقعا پسر خوب کم پیدا میشه من تصمیم گ ...

چقدر منی پشمام منم هدفم مهاجرت و زبانع دقیقا فکرامون شبیه همع

دقیقا میدونم ولی انگار فقط تنهاییو دوست دارم قبلا خیلی مهربون بودم با همه همش ب بقیه محبت میکردم بغل ...

اگه دوست دارید تنها باشید وارد رابطه نشید و تنها بمونید چون اصلا دلیلی نداره تا زمانی که دلتون نمیخواد وارد رابطه بشید