2777
2789
عنوان

خیلی تنبلم

131 بازدید | 19 پست

ی بچه ۸ماهه دارم دارم آنلاین شاپ میزنم میخام برای آزمون هم بخونم . کارای خونه و خود بچه داری هم هست 

ب هیچکدوم نمیرسم اما همشون برام مهمن. میخام همه رو جوری انجام بدم ک لذت ببرم ولی هم خواب نادرست هم گوشی این ۲مورد نمیزارن 

کمکم کنید چطور بتونم. اصلا میتونم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه دست که نمیشه چند تا هندونه برداشت 

آزمون چی اگه سخته که تمرکزتو کامل بزار روش

گوشیم خاموش کن اگه کاری داری روی لبتاب یا کامپیوتر انجامش بده 

خوابتم تنظیم کن منم واسه خوابم خیلی مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم

منم مشکل گوشی وخواب رو دارم .سرشب عهد کردم دوتاشون کنار بزارم برنامه فردامو نوشتم زدم رو در یخچال . آلارم گوشیمم تنظیم کردم برای زودتر بیدار شدن.   

اینکه آنلاین شاپ زدی وقت  گیره.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

برنامه ریزی ،ارداه  سعی کن رو هر دوتاشون کار کن  باور کن کسی گوشیو ازت نمیگره مگر اینکه ...

اره هرشب میگم زود میخابم گوشیو میزارم کنار، ولی هنوز نتونستم عمل کنم

تنبل نيستي بچه داري خودش يه شغل تمام وقته

اره واقعا انقدددد خستم میکنه میخام کاری کنم یهو میبینم وقت غذاشه، باز پامیشم میبینم پوشکش، بعد خوابش شیرش...همه چیم بهم ریخته