2821
2789
عنوان

خیلی تنبلم

144 بازدید | 19 پست

ی بچه ۸ماهه دارم دارم آنلاین شاپ میزنم میخام برای آزمون هم بخونم . کارای خونه و خود بچه داری هم هست 

ب هیچکدوم نمیرسم اما همشون برام مهمن. میخام همه رو جوری انجام بدم ک لذت ببرم ولی هم خواب نادرست هم گوشی این ۲مورد نمیزارن 

کمکم کنید چطور بتونم. اصلا میتونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه دست که نمیشه چند تا هندونه برداشت 

آزمون چی اگه سخته که تمرکزتو کامل بزار روش

گوشیم خاموش کن اگه کاری داری روی لبتاب یا کامپیوتر انجامش بده 

خوابتم تنظیم کن منم واسه خوابم خیلی مشکل دارم نمیدونم چیکار کنم

منم مشکل گوشی وخواب رو دارم .سرشب عهد کردم دوتاشون کنار بزارم برنامه فردامو نوشتم زدم رو در یخچال . آلارم گوشیمم تنظیم کردم برای زودتر بیدار شدن.   

اینکه آنلاین شاپ زدی وقت  گیره.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

برنامه ریزی ،ارداه  سعی کن رو هر دوتاشون کار کن  باور کن کسی گوشیو ازت نمیگره مگر اینکه ...

اره هرشب میگم زود میخابم گوشیو میزارم کنار، ولی هنوز نتونستم عمل کنم

تنبل نيستي بچه داري خودش يه شغل تمام وقته

اره واقعا انقدددد خستم میکنه میخام کاری کنم یهو میبینم وقت غذاشه، باز پامیشم میبینم پوشکش، بعد خوابش شیرش...همه چیم بهم ریخته

2790
2823
2791
2779
2792