دیگه به خدا از این شرایط خسته شدم اصلا هیچ کاری نمیکنم کل روز رو تک تک ثانیه ها رومیشینم به بقیه فکر میکنم اینکه بقیه چی کار میکنن چه شکلی ان چه غذایی می خورن متولد چه سالیان یا کجا میرن به خدا خسته شدم دکتر بهم گفته وسواس فکری داری قرص همبهم داده تا یع هفته خوردم خوب بودم ولی قرصه سرم میکرد خواب بودم همش قطع کردم این فکرا هی تکرار میشن مثلا میشنم 2سال هر روز هر ثانیه به کسی فکر میکنم که حتی اصلا باهاش صحبت نکردم و یع آشنای دوره اونقد بهش فکر میکنم هر لحظه که دیوونه میشم کار خونه نمی کنم تمرکز برای کتاب خوندن ندارم اصلا همه ی کار رو اشتباهی انجام میدم چون فکرم درگیرشه توروخدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم راهکار بدین تو فکرم خودمو بکشم تا خلاص شم همش میخوابم تا به این شخص فکر نکنم اینم بگم که اصلا مسئله این شخص نیست من تا به حال بارها شده سر یع موضوع مسخره مثلا اینکه فکر می کردم به این که شخصی رو بهش آسیب زدم و این فکر دوسال تمام روان منو بهم ریخت در حالی که اصلا من این کار رو نکرده بودم به خاطر این نشخوار ذهنی شدید دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم تورو خداکنید من میدونم افکار م پوچ و مسخرس ولی متاسفانه هیچ کاری از من ساخته نیست و توان مبارزه ندارم تورو به امام حسین کمکم کنید اگه بدونید چه عذابی میکشم دعاتون میکنم