2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 64685 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گداخته چیه

یه چیزی شبیه به همون کاچی منتها موادش قرص کمر پودر نارگیل طبیعی پودر خرما خارک پودر پسته پور بادام و گردو و فندق و... با روغن حیوانی و دارچین و عسل 

من موقع پری هم میخورم 

🤪
شب عروسی شوهرم گفت وای چقدر خستم و خوابید مامانم فرداش زور و زور میخواست به من کاچی و گداخته بده و ...

اینم میخواد کاچی درست کنه فرداش، بهم بده شاید ما اصلا اون شب نهوایم کاری کنیم 

منم عقدم و رسم دستمال داریم دیگ نگه داشتیم خودمونو تا بعد عروسی🥴😂 خیلیییی رسم مضخرفیه ولی کسی باز نمیکنه ک ببینه داخلش چی هست 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
چه شوهر عجیبی

عجیب تویی که انقدر تو صدسال گذشته موندی الان دیگه خیلی از روان شناسها میگن لازم نیست همون شب اینکار انجام بشه باید زمانی باشه که هم خسته نباشی هم امادگی روحی و روانی و آرامش داشته باشی

حالا همسر شما مثل هولا بوده تقصیر بقیه نیست

🤪
اینم میخواد کاچی درست کنه فرداش، بهم بده شاید ما اصلا اون شب نهوایم کاری کنیم 

اشکال نداره منم مامانم دستمال داد بهم و گفت من اینو میدم اما اگه نیازت شد استفاده کن نشدم که بهتر چون شناختی از خانواده همسرم نداشت

ماهم اصلا اون شب انجام ندادیم فرداش رفتیم ماه عسل سر حوصله و تو محیط ارامبخش بودیم........... 

شما به مادرت همینو بگو بگو اگه نیاز شد دستنالو نشون میدم و دیگه صداشو درنیار

کاجی رو هم بگیر بخورید😁خوشبخت باشی

البته اگه الان به تو نپرن بگن چه شوهر عجیبی 😏😏

🤪