2777
2789
عنوان

ودلی که به قدر عظمت باران تنگ شده

89 بازدید | 8 پست

سلام آقای مهربون 

اول الهم عجل لولیک الفرج.......بعدش

فقط یه حرف دارم جان جوادت همه دلتنگی رو بطلب......

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی دلم بدجور هوای حرم کرد .فردا هم که شلوغه .نمیشه بریم 

شما مشهدی هستید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بله ابجی گلم

وای خدای من شما دارید ارزوی منو زندگی می‌کنید

لطفا رفتید حرم به آقا بگید دلم خیلی تنگه خودش یه جوری بطلبه که بیام زیارت.......خیلی دلتنگم

وای خدای من شما دارید ارزوی منو زندگی می‌کنید لطفا رفتید حرم به آقا بگید دلم خیلی تنگه خودش یه جوری ...

چشم ابجی گلم لایق بلشم چشم حتما دعاگوت هستم . 

فقط برام دعا کن یهرمشکلی پیش اومده. یه گرهی افتاده  برای دفاع همسرم . دعا کن فردا صبح این گرهه از بین بره. یدجوری اعصاب من وشوهرم خورده 

چشم ابجی گلم لایق بلشم چشم حتما دعاگوت هستم .  فقط برام دعا کن یهرمشکلی پیش اومده. یه گرهی افت ...

ان شا الله به حق مادر امام رضا حضرت فاطمه و حضرت نجمه خاتون هم مشکل شوهرتون حل شه هم آرامش بیاد به زندگیتون

ان شا الله به حق مادر امام رضا حضرت فاطمه و حضرت نجمه خاتون هم مشکل شوهرتون حل شه هم آرامش بیاد به ز ...

وای ابجی خدا از دهنت بشنوه . بخدا دیگه کلافه شدیم . من برم حرم حتما برات دعا میکنم ودورکعت نماز زیارت از طرفت میخونم .فقط دعا کن فردا مواففت کنن