2777
2789
عنوان

داداشم گفت قبلا دختر خوبی بودی

633 بازدید | 18 پست

قبلا دختر مذهبی بودم 

آروم و سر به زیر و مهمون دوست و فامیل دوست و خانواده دوست و...‌‌

۱۳_۱۵سالگیم طی اتفاقی که سرم خود این خانواده آوردن عوض شدم  شدم یه دختر که میگن مغروره 

چادر نداره ولی آنچنان هم تیپش باز نیست 

دیگه مذهبی نیست و خانواده و فامیل و... بخاطر درس نمی‌بینه و ببینه هم عین قبل مهربون نیست و کلی چیزای دیگه... 

چند ساعت پیش که این حرفو گفت ناراحت شدم خدایی (داداشم فک می‌کنه من رل دارم و کلا تو گوشی هر غلطی میکنم درحالیکه من اصلا غیر اینجا برنامه دیگه ای ندارم) 

یجوری شدم انگاری دیگه واقعا یدقیقه خودمم خودمو بخاطر اینکه اون منو دوست ندارع دوست نداشتم 

ولی یاد گذشته افتادم یاد وقتایی که خودشون تبدیلم کردن به اینی که الآنم 

قبول دارین هیچ کسی دوست نداره عین سنگ خودشو بگیره درحالیکه بعضی وقتا نیاز داره از بقیه کمک بخواد؟ولی خب منو خودشون تغییر دادن 

داشتم فکر میکردم بزار هر چی میگه بگه 

دو سال دیگه وقتی تو اوج ببینتم همه چی حله 

مگه نه؟ 

نگین بخاطر سن بلوغه و... یکی از بلاهایی که بخوام از گذشته بگم که سرم آوردن این بود که داشتن تو اول های ۱۳سالگی ازدواج زوریم میکردن

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این چیزایی که از خودت تعریف کردی، الانم دختر بدی نیستی

ولی انگاری هستم 

کلا داداشم از اول بهم شک داره 

یبار نگفته ببینم داره میمیره ،زنده اس همیشه فکر ابروشه که نکنه بره

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
ولی انگاری هستم  کلا داداشم از اول بهم شک داره  یبار نگفته ببینم داره میمیره ،زنده اس هم ...

خب اون نمیدونه درون تو چی میگذره

تا حالا بهش گفتی چی شده که این شکلی شدی؟

هر چند چیزی که الان هستی هم به نظر من هیچ اشکالی نداره و اینجوری که الان هستی هم دختر بدی نیستی

به نظر دختر عاقلی میای که بیشتر از سنش میفهمه امیدوارم همیشه بهترین ها سهمت بشه🙏🌺

ممنونمم ازتون

خب اون نمیدونه درون تو چی میگذره تا حالا بهش گفتی چی شده که این شکلی شدی؟ هر چند چیزی که الان هستی ...

نه هیچ موقع اونا نپرسیدن

اصلا من دو سال افسردگی شدید داشتم بخاطرشون و یبار حتی اون موقع هم نپرسیدن و خودم بودم که خودمو کشیدم بالا 

هیچ موقع یادم نمیره یبار با داداشم بودم داشتیم حرف می‌زدیم یچیزی درد و دل کرد وقتی منم خواستم درد و دل کنم شروع کرد تیکه انداختن که الان مثلا با درد و دل میخوای خودتو مظلوم نشون بدی و... 

از اون روز من دیگه هیییچ موقع طرف خانوادم برا درد و دل نرفتم  

بعضی وقتا که باهمیم بهش میگم یه وقت دلت که گرفت نگی تنهایی ها بیا سمتم حرفاتو بگو من همیشه شنونده حرفات هستم میبینم که ذوق می‌کنه یبار نگفته که تو هم خواستی بیا باهام حرف بزن 

من نیاز بهشون ندارم چند بار هم تو روی خودشون گفتم همون از ۱۳سالگی تا تعطیلات پارسال هم کار کردم و از نظر مالی هم تا جایی که تونستم مستقل بودم و جز بابام هیچ کدومشون کمکم نکرد(اینم کمک می‌کنه چون قول و قرارمون اینه بزرگ شدم پول همه چی حتی لیوان آبی که تو این خونه خوردم رو هم بدم)