2777
2789

قلم چی رو ترجیح میدم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماز سطحش بالاتره زیستش قویه

گزینه دو در سطح کتابه 

با ماز پیشرفت بیشتری می‌کنی به شرط تحلیل

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ماز سطحش بالاتره زیستش قویه گزینه دو در سطح کتابه  با ماز پیشرفت بیشتری می‌کنی به شرط تحلیل

بودجه بندیش مناسبه ؟ خیلی جلو نبوده سالهای پیش؟

تو به هر دینی که خواهی باش اما بد مکن / بد حرامش باد گشتن در حریم ارتکاب
بودجه بندیش مناسبه ؟ خیلی جلو نبوده سالهای پیش؟

اوکیه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

آخه مازسوالاش رونگاه کردم خیلی خیلی ساده بود

خب اگه با قلمچی پیش برید مسلما سایر آزمون ها براتون آسونه

در واقع استاندارده، قلمچی بیش از حد سخت و غیر استاندارد شده 

خب اگه با قلمچی پیش برید مسلما سایر آزمون ها براتون آسونه در واقع استاندارده، قلمچی بیش از حد سخت و ...

درسته ولی خودتم میدونی که سوالات کنکورازسال99بیش ازحدسخت شده وهرسال سخت ترم میشه

درسته ولی خودتم میدونی که سوالات کنکورازسال99بیش ازحدسخت شده وهرسال سخت ترم میشه

آره اما قلمچی دیگه از رده داره خارج میشه مثل سابق نیست 

من ترجیحم ماز و بعد گزینه دوعه 

گاج هم خوب نیست 

2790
2778
2791
2779
2792