2777
2789
عنوان

مسافرین شمال لطفا با کلاس باشید

331 بازدید | 17 پست

سلام. 

ماشین آخرین مدل داشتن نشانه با کلاس بودن و با شعور بودن نیست.   با کلاسی وقتیه که وقتی میرید از خودتون زباله جا نگذارید. طبیعت پر از آشغال نکنید.  لطفا مسافرین عزیز وقتی به شهرها و مناطق شمال ایران سفر می کنید با فرغون برید اما با کلاس باشید. نشانه فرهنگ شما مدل ماشین و لباس شما چیست،بلکه نشان فرهنگ شما حفظ محیط زیست است 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا شمال نه هرجا که میرید اشغال نریزیذ سیزده بدر و عید هم گند میزنن به طبیعت ما

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

حرف حق 

من شمالی نیستم 

ولی واقعا کراهتم میشه نسبت به بعضی هموطنا که این کارو میکنن دریا میری یه جای تمیز پیدا نمیکنی گاهی یه لحظه بشینی اخه خونتم پوشک بچتو عوض میکنی میندازی حیاط؟یه بار رفتیم کویر یه خانواده اومدن با ماشین خفن همه نیم تنه پوش بی روسری قبله اتفاقاته اخیر اخرش پلاستیک زباله رو گذاشتن رفتن

یاخدااااا باز دوروز تعطیلی شدو ملت ریختن شما بخدا شاید باورتون نشه اخرین بارسال ۸۹رفتم دیگه خوشم نمیاد برم دوست دارم جایی میرم ارامش داشته باشم ن اینکه همش تو شلوغی و ترافیک بمونم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

تکبیر 

فقط لطفا هرجا میرید با کلاس باشید نه فقط شما جنوب هم باکلاس باشید شرق و غرب هم همینطور

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بخدا مورد دیدم لب رودخونه غذاشونو خورده بودن با سفره یکبار مصرف نکرده بودن یه تا بزنن همونحا رها کرده بودن،خدا شاهده امسال پلاستیک زباله دست گرفتم قبل نشستن زباله جم کردم مگه میشد بشینی یجا ,یه مشکل دیگم ک هست مثلا ماکه کیسه زباله داشتیم و زباله هامونو میریختیم تو کیسه یه سطل نبود ک بندازیم تو سطل همش تو ماشین دنبالمون بود

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز