یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
#ایران_زمین. "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید، چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
تو این شهر به هرکی شبیه توعه! بهش بی اراده نگاه میکنم! میدونم که نزدیک من نیستی...میدونم دارم اشتباه میکنم....تو نیستی و من مثل دیوونه ها...دارم زیر بارون؛قدم میزنم:) من تنهام!تو که قهری باهام؛نمونده تو سینت عشقی برام💔حالا من اسیر فاصله هااام...بهم زدی عشقتو با من؛تصمیمتو گرفتی راحت:( یعنی اونم همون قدری که من دوسش دارم دوسم داره؟💔اونایی که با خودشون حرف میزننو مسخره نکنید اونا جز خودشون کسیو ندارن باهاشون حرف بزنن:/