2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همسر من قبلا به عنوان شغل دوم وقتایی که بیکار بود میرفت گاهی یه تومن گاهی بیشترگاهی هم کمتر کار میکرد البته نه یکروز کامل مثلا نصف روز 

اگه بتونه حداقل روزی یه تومن خالص کار کنه میشه ماهی سی تومن 

هفتمین کاربریمه🤗

آره ولی همه درآمد برای خودشون نیست میره کمیش برای اسنپ

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چقدر مثلا 

20تا30درصدتقریبا

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اصلا خوب نیست درامدش بخور نمیره .امنیت شغلی نداره هر روز استرس امتیاز مسافر داره .اگه میتونی تاکسی خطی پر کار بخره هم همکار پیدا میکنه هم واقعا اسمش شغله هم ماشینش سالمه و...

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

درامدش خوبه بستگی ب شهرتونم داره تا روزی یه تومنم میشه

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

اطرافیانم ب عنوان شغل دوم میرن راضیم هستن ..یکیش با موتور اسنپ باکس میره چندتاشونم با ماشین بستگی داره ب خود ادم چقدر در روز بخواد کار کنه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
 مگه امتیاز مهمه؟

اره مهمه یه خط میبینی روزی 700تا 1تومن درامدشه یه خط میبینی به زور 400تومن میشه.البته اگه تهران یا شهرهای بزرگ باشی کلا درامد داره

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.