2777
2789
هیچی............دیگه عقلم به جایی قد نمیده

خب من چه کنم تو محیط کوچیک زندگی میکنم خانوادمم سنتین نمیتونم اورال بپوشم مطمئنم خانوادم میگن فلان و بیسار آخه این جا اصلا فرهنگش اینطور نیست که شرایطش و ندارم وگرنه من اصلا مذهبی نیستم به جز اورال چی هست؟شومیز و دامن خوبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من چه کنم تو محیط کوچیک زندگی میکنم خانوادمم سنتین نمیتونم اورال بپوشم مطمئنم خانوادم میگن فلان و ...

آره شومیز دامن عالیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هیچی............دیگه عقلم به جایی قد نمیده

من یه اورال ساده‌ی مشکی سفارش دادم اومد ولی کل باسنم معلوم بود و زد بیرون بعد اون قسمت هم تنگ شد کاملا معلوم بود نمیپوشمش آستین حلقه ای بود لختی بود میشه روی این یه کت دارم بپوشم؟

برای سن من زیاد زنانه نیست؟

نه بابا.البته شومیز و دامن هم خوشگل میشه ها با همون جوراب شلواری ضخیم 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
من یه اورال ساده‌ی مشکی سفارش دادم اومد ولی کل باسنم معلوم بود و زد بیرون بعد اون قسمت هم تنگ شد کام ...

آره میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه بابا.البته شومیز و دامن هم خوشگل میشه ها با همون جوراب شلواری ضخیم 

چه رنگی بخرم؟

کفش و کیفم سفیده و مجلسی هست 

دامن هم به احتمال زیاد مشکی 

شومیز سفید بخرم؟

بعد چی بپوشم روش شال یا روسری؟و چه رنگی؟

توربان میتونم روش بپوشم؟توربان مشکی یا سفید؟

میکاپم چجوری باشه؟به این تیپ چه میکاپ میاد؟

چه رنگی بخرم؟ کفش و کیفم سفیده و مجلسی هست  دامن هم به احتمال زیاد مشکی  شومیز سفید بخر ...

شومیزتو هم میتونی مشکی بخری .هم سفید .جنس پارچش حالت ساتن باشه شیک تره .مدل موهاتم جمع کن دوتا تار مو ب اصطلاح سوسکی های موهاتو جمع نکن . اگه توربان بزاری ک خوبه توربان مشکی خوبه .اگه هم نشد یه شال مشکی یا سفید هم خوبه باهاش. جسارتا اگه پوستت تیره هست شال مشکی سر کن .میکاپتم ک لایت باشه خیلی ساده .

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
شومیزتو هم میتونی مشکی بخری .هم سفید .جنس پارچش حالت ساتن باشه شیک تره .مدل موهاتم جمع کن دوتا تار م ...

عزیزم چون پوستم سفیده حتما شال سفید بندازم؟یا مشکیم بندازم خوبه؟چون میگم دامن مشکیه و شومیز سفید شال و مشکی کنم انگار بهتره کفش و کیفمم سفیده

عزیزم چون پوستم سفیده حتما شال سفید بندازم؟یا مشکیم بندازم خوبه؟چون میگم دامن مشکیه و شومیز سفید شال ...

اره شالت مشکی باشه بهتره .اره اگه جواهرات هم ک داری ک خیلی ام خوبه حتما استفاده کن .طلا خیلی بهتره