2777
2789
عنوان

بچه ها تب نرمال بدن چنده😭بیاید

215 بازدید | 18 پست

بابام تبش۳۸/۸بود هذیون میگف استرس دارم دارم میمیرم نمیدونم براچی هذیون میگ همش به امام حسین سلام میده قرآن میخونه😭😭😭

الان رفته رو۳۷ فشارشم رو۱۶scl

واس چیه😭😭

۳۷ درجه تب معمولی

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

زنگ بزن اورژانس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۷ معمولیه

ولی اگه فشارش ۱۶ عه بالاس

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

عزیزم ما دکتر نیستیم که ببرش دکتر جای تاپیک زدن!!!

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

یجای بدنش عفونت داره خب عزیزم عادیه تب نشونه بدی نیست باباتونم ک بچه نیست بگیم تب بالا خطر تشنج داره براش ،، تب یعنی مقابله بدن با عفونت ویروس ،، دکتر ببرینش 

خداا❤️❤️

۳۷/۳۸ معمولیع مایعات زیاد بده بخورن چیزی نیست عزیزم اگه بالاتر رفت ببر اورژانس یا زنگ بزن اورژانس بیاد 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

تبش که نرماله 

فشارش بالاست ... اگه قرص زیر زبونی هست بده بهشون 

بعدم زنگ بزن اورژانس

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️