2777
2789
عنوان

راه گرفتن حاجت بهتون بگم؟؟؟؟

192 بازدید | 16 پست

بچه ها من بچه دار نمی‌شدم یکبار سقط کردم خودبخود و دیگه نشد که نشد کلی دوا و دکتر نشد تا اینکه خودمون بدهکار بودیم بکسی من یک مقدار طلا داشتم برای بدهی فروختم هیچ پولی دیگه نداشتیم بعد یکی خیلی اتفاقی که میشناختمش بهم گفت صاحبخونه داره اثاثم بیرون میریزه لنگ ۱۰ میلیونم منم به دلم افتاد از پول طلاها دادم بعد همونجا بهم گفت انشالله خدا هر چی زودتر بهت بچه بده این ماه ۱۶ ام رفتم آزمایش و سونوگرافی فهمیدم ۵ هفته باردارم چون شما منو نمی‌شناسید بهتون گفتم وگرنه کسی نمیدونه من به اون خانوم کمک کردم راستی بدهیمونم دادیم خواستم بگم انفاق بالاترین حاجت رواییه ولو کمش

افرین. 👏👏👏👏👏👏👏👏

لطفا هرکس امضام رو میبینه برام دعا کنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم با حرفتون

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

آفرییین 

بله من حتی شنیدم که میگن از سر بیکاری هی نگید چه خبر ؟ در صورتی بگید که اگر گفتن فلانی مشکل داره و تو در حد توانت هست کمک کنی . این یعنی اگر در توانمون هست مشکل کسیو حل کنیم باید انجام بدیم

آفرییین  بله من حتی شنیدم که میگن از سر بیکاری هی نگید چه خبر ؟ در صورتی بگید که اگر گفتن فلان ...

اره من خودمم لنگ بودم و طلاکاری خورد خورد خریده بودم یک مقدارش قدیم خریدم یک مقدارش جدیدا ولی واقعا بدهی فشار می‌آورد تا اینکه خدا همشو جور کرد

انشالله همتون حاجت رواشید میشه برامنم دعا کنید امسال یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سختمه

همین الان وضو گرفتم برم قران بخونم برات ۱۰ بار ایه ۸۹ سوره انبیا رو میخونم انشالله ک نفسم حق باشه و خدا بزودی زود  ی همسر خوب و مناسب نصیبت کنه عزیزم 🤲 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
همین الان وضو گرفتم برم قران بخونم برات ۱۰ بار ایه ۸۹ سوره انبیا رو میخونم انشالله ک نفسم حق باشه و ...

عزیزم خدا بهت  سلامتی بده و دلت شادو خوش باشه خیلی لطف کردی زیبا 💕

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰