2777
2789
عنوان

یه سری اکانتا اینجا خیلی ضایع ان

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم یه جوری ببینه 😅شما به بزرگی خودتون ببخشید😘🌹

ن بابا جیگر ببخشید چیه

مطمعن باش داره از زیر در میبینه تاپیکتو

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
یعنی فقط منتظر دعوان ...تاپیک یه ذره مخالف با عقیده ش ببینه چادرشو ببنده کمرش با جارو بیاد تو روم

😂اها تازه گرفتم، تازه من با دونفر دعوا کردم ، یکیش بی‌دلیل نفرین کرد یکیشم گف زر نزن و احمق و😂😂فک میکنه مثلا مهم واسمون خو ما اینا را میشناسیم حرفا و دعوا را هم دایورت کن من گفتم دایورتتت میکنم ی جای بد خیلییی بد😂دیگ آتیش گرفت 

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
ن بابا جیگر ببخشید چیه مطمعن باش داره از زیر در میبینه تاپیکتو

آخ جووووووون 😂 ایشالا ببینه ...من از خدامه ،یه جوری ایستادگی میکزد که اگر تو درس و حسابش اینجوری ایستادگی میکرد الان دانشمند هسته ای چیزی بود ...

الهی مرا آن ده که آن به ... 

😂اها تازه گرفتم، تازه من با دونفر دعوا کردم ، یکیش بی‌دلیل نفرین کرد یکیشم گف زر نزن و احمق و😂😂فک ...

😂😂😂 نفرین که به خودش برمیگرده ،به این زنا میگن سرل ی ت ه خانما 😁😁 مخالفی دکمه بک رو بزن ...وایساده بزنه ،تاپیک منو اخرسر بسته بود هرچی تاپیک جدیدم میزدم بالاسر اکانتم وایساده بود که گزارش بزنه زن بیکار و بیعار 

😂😂😂 نفرین که به خودش برمیگرده ،به این زنا میگن سرل ی ت ه خانما 😁😁 مخالفی دکمه بک رو بزن ...وایس ...

خوش بیخودن 😂😂😂اصن شروع میکنن فحشششش فحششش 😂اینا مشکل دارن اینقد مشکل و عقده دارن توی خونشون میخان اینجا خالی کنن

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
خوش بیخودن 😂😂😂اصن شروع میکنن فحشششش فحششش 😂اینا مشکل دارن اینقد مشکل و عقده دارن توی خونشون میخا ...

اتفاقا الان رفتم اکانتشو دیذم ،نوشته دودلم طلاق بگیرم ،درست میگی اینا یا پریودن یا با شوهرشون دعواشون میشع میان سرما خالی میکنن 

یه نفر از نی نی سایتایی اینجارو اگر بیرون ببینم اینقدر حزصش میدم تا سکته کنه از بس اون شب دعوا راه ا ...

اسکولی بیش نیست

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819