2777
2789
عنوان

یه سری اکانتا اینجا خیلی ضایع ان

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست
کلا هر کسی از دید خودش فکرشو عقیده اش درسته فقط کاش نمی‌خواستیم به بقیه فروش کنیم  ولی من بدم ...

دیگه همه شدن پزشک و مهندس ،تو اینستا دیدم میگقت تو مایع ظرفشویی سرکه بریزین وگرنه مریض میشین ،باید منبعی داشته باشه این حرفا یا همون سبزی ‌...چون خودشون انجام میدن میشه آیه الهی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب ولس اسم ضایع رو نمیفهمم ینی چ ک ضایعس😂

یعنی فقط منتظر دعوان ...تاپیک یه ذره مخالف با عقیده ش ببینه چادرشو ببنده کمرش با جارو بیاد تو روم

بذار باشن که مایه تفریحن

یه نفر از نی نی سایتایی اینجارو اگر بیرون ببینم اینقدر حزصش میدم تا سکته کنه از بس اون شب دعوا راه انداخت سراینکه مثلا من بچع زرنگم

منم از اونام تقریبا😂 خب وقتی یچیزی میگن باید وایسن جواب بشنون

من یه تاپیکی زده بودم گیر داده بود منظورت فلانه میخواست بحث دین و سیاست رو بکشه وسط هی همه میگفتن ربطی نداره ،یه خانم اصفهانی بود که از قضا زشتم بود 🤣 حالت مگه بیخیال میشد نههههه هی همه فحشش میدادن نمیرفت 

😂😂خیلی دوس دارم اسمشو بگم ولی خب حوصله دردسر ندارم ،یبار کلا افتاده بود رو اکانت من تکون نمیخورد ز ...

اَو اَو

دختر زشته 😆😆

زن خیکی چیه دیگه👽

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
من یه تاپیکی زده بودم گیر داده بود منظورت فلانه میخواست بحث دین و سیاست رو بکشه وسط هی همه میگفتن رب ...

🤣🤣😅😅

عجب

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...