2410
2640

دیشب یه خواب عجیبی دیدم که خود خوابه ترسناک نبودا ولی من خیلی ترسیدم جدیدا خونمون یکم مورچه زدع خواب دیدم که یه تیکه شیرینی از دستم افتاد رو فرش یهو شاید اگه بگم در عرض چهار پنج یهو یه عالمهههه مورچع خکله کردن بهش و حلقه های گرد گرد دور هم اینجوری که تقریبا کل فرشو میگرفت و هر حلقه بزرگ تر از اونیکی زدن و شروع کردن شیرینیه رو خوردن و خیلی عجیب بود و به همون سرعت که اومدن رفتن مامانمم تو خواب تعجب کرده  بهم گفت کجا رفتن یه لحظه سرمونو بردیم بالا قسمت بالایی دیوار از شدت زیادی مپرچه ها سیاه شده بود میگم خیلی ترسناک نیس تعریفش ولی استرس و ترسی که اون لحظه از دیدن اون شدت مورچه گرفتم خیلیییی زیاد بود الانم مورچه میبینم میترسم حتی تعبیر خوابو میدونید چیه ؟

هر خوابی که تعبیر نداره.. چون تو واقعیت با مورچه ها درگیرید و تو فکرشون بودی به هرحال این خوابو دید ...

دقیقا

حتی منم کلی نگران بودم بخاطر خوابم چن تاپیک قبلیم گفتم اما خیلی‌ها گفتن هر خوابی تعبیر ندارع

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

هر خوابی که تعبیر نداره.. چون تو واقعیت با مورچه ها درگیرید و تو فکرشون بودی به هرحال این خوابو دید ...

آخه میدونید حس میکنم تعبیر داره دیدی به یه خوابی آدم یه حس خاصی داره ؟ برام اونجوریه