2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

45 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه پسر خاله دارم که نُه سالش بعد دندونش شکسته خورده زمین هر کی کاری می کنیم خونش بند نمیا یه سرره ازش خون غلیظ میاد مامانش میگه هموفیلی داره میخواستم ببینم کسی هس اینجوری باشه چیکار کنیم خونش بند بیاااد ما توو روستاییم دسترسی به دکترر خاصیم نداریم😕

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

دهنش رو با بستنی خنک کنید بند میاد

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هموفیلی اگر داره لخته شدن خون با مشکل انجام میشه واسه همونه بند نمیاد، بنظرم به دکتر مراجعه کنید طبق تجربه شخصی عمل نکنید بهتره گلم

اصلا شرایط مراجعه به پزشک نیست؟

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...
فک‌کنم خطرناک باشه البته فکر کنم یکم گاز بزار ولی قرصی چیزی بهش نده بخوره

هر کاری کردیم بند نمیاا حتی خوابه یه سرره خون غلیظ میاد مامانش میگه کل شبو خون خورده🥺😕

هموفیلی اگر داره لخته شدن خون با مشکل انجام میشه واسه همونه بند نمیاد، بنظرم به دکتر مراجعه کنید طبق ...

فعلا نه واقعا  

حالا شاید فردا بردنش ولی خو الان چیکا کنیم بند نمیاد مامانش میگه تا میخوابه خون میخوره خیلیم غلیظهه خونشش🥺😕

فعلا نه واقعا   حالا شاید فردا بردنش ولی خو الان چیکا کنیم بند نمیاد مامانش میگه تا میخوابه خو ...

عزیزم من تجربه نداشتم که بگم اما همون توصیه به پزشک بهترینه یا اگر کسی هست توی فامیل پزشکی پرستاری یا علم داره بپرسید حتما

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...
وا خب خیلی خطرناک باید حتما ببری ارژانس خون نباید بره تو ریه

حالا گفتن فردا میبرنش ولی خو الان چیکا کنیم بند بیاااد هیچی نمیتونه بخووره همه جارو پرخون کررده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز