2821
2789
عنوان

راکوتان

97 بازدید | 12 پست

دوستان کسی برای پوستش مصرف کرده؟یا در حال مصرف هستش

من خیلی جوش میزنم پوست صورتمم کدره دیگه نمیدونم چیکار کنم 

به نظرتون بگیرم بخورم

کسی میدونه چه دوزی باید بگیرم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برودکتراگه صلاح بدونه مینویسه.ااثرشم موقته بعدقطع کردن تومبمونیوپوست چرب وجوشدارت.دایمی هم نمبتونی بخوری چون بایدبه فکرپیوندکبدباشی.

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
پوستم الان چرب و جوشداره دیوونم کرده

چن سالته من تا۲۳الگیم همین بودوضعم.بعدش درست شدالان پوستم صافه صافه خودم میبینم حال میکنم البته اون زمان کل دکترای شهرمونورفتم ولی اصلااینجوری صاف نمیشدپوستم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792