2777
2789
عنوان

سرطان روده

672 بازدید | 13 پست

سلام همسرم یه تومور توی روده درآورده یکم انگار بزرگه ولی به جایی متاستاز نداده .. امروز عمل کرده و من دارم از استرس میمیرم خدایا.. فقط ۳۵ سالشه 

خدا سلامتی بده به همسرت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ازآشناهای ما داشت جراحی شد، خداروشکر خوبه. بیشتر از دوساله. نگران نباش چون میشه توده ی روده ...

دکتر گفت کل توده و غدد لنفاوی رو درآورده و درگیری جاس دیگه نداره ولی گفتن توده بزرگ بود  ترسیدم

دکتر گفت کل توده و غدد لنفاوی رو درآورده و درگیری جاس دیگه نداره ولی گفتن توده بزرگ بود  ترسیدم

خوب خداروشکر که جای دیگه درگیر  نکرده، این خودش خیلی مهمه.

آشنای ما شیمی درمانی هم کرد، ولی خداروشکر کامل خوب شده.

انشالله که همسر شماهم سلامت باشن.

کاربری قبلیم دیماهی😍
خدا از زبونتون بشنوه... یعنی میشه برای همیشه خوب بشه..حال روحیم خیلی بد شده

سعی کن روحیه تو حفظ کنی، پیش همسرت آروم باش و امید بده، تا جایی که می دونم این نوعش قابل درمان هستش.

چون چند نفرو میشناسم که کامل خوب شدن. 

امیدت بخدا باشه🥰 خدابزرگه.

فکر کنم اوایل چندماه در میون چکاپ دارن.

کاربری قبلیم دیماهی😍
البته برای غدد لنفاوی باید جواب پاتولوژی بیادولی دکتر گفت ظاهرشون سالمه و پاتولوژی مشخص میکنه

سلام عزیزم خوبی میدونم مدت زیادی گذشته از تاپیکتون خیلی نگرانم زن داداش منم تازه متوجه شدیم روده ش

درگیره .همس

رشما چطورن الان ؟خوب شدن خداروشکر؟

سلام عزیزم خوبی میدونم مدت زیادی گذشته از تاپیکتون خیلی نگرانم زن داداش منم تازه متوجه شدیم روده ش ...

سلام عزیزم شیمی درمانیش تمام شده و سی تی و آزمایشش خوب بوده البته باید برای تکمیل درمان پت اسکن هم بده... نگران نباش عزیزم..  بیماریشون استیج و گرید چنده در چه مرحله ای هست

سلام عزیزم شیمی درمانیش تمام شده و سی تی و آزمایشش خوب بوده البته باید برای تکمیل درمان پت اسکن هم ب ...

خداروشکر خوب شدن ان شاالله همیشه سالم وسرحال باشن.

نمیدونم گرید چند بوده فقط گفت برا18ماهه تومورش و برداشتنش باعمل