2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
😂😂😂😂چقد سمج و آویزونی ول کن دیگه عه

جالبه برای کسایی که اونا منو دوسم دارن مغرور و سرد بنظر میرسم واسه کسی که خودم دوسش دارم سمج و آویزون و اینم بدونید شما عاشق نشدید که بفهمید چقدر سخته یه نفرو فراموش کنید اوکی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جالبه برای کسایی که اونا منو دوسم دارن مغرور و سرد بنظر میرسم واسه کسی که خودم دوسش دارم سمج و آویزو ...

بنظر من که خیلی خیت و ضایع اس که یکی هی پس ات بزنه هی تو پیگیر باشی به همون سرد و مغرور بودنت ادامه بدی خیلی بهتره بهتری بری دانشگاه اونجا دیدت باز تر میشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

جالبه برای کسایی که اونا منو دوسم دارن مغرور و سرد بنظر میرسم واسه کسی که خودم دوسش دارم سمج و آویزو ...

تو باهاش هیچ خاطرای نداری ک فراموش کردنش برات سخت باشه همش ازت فراریه کاش الان درک کنی چی میگم بعدا چنان کوجیکت میکنه ک از خودت متنفر میشی

واقعا اینقدر آویزون بنظر رسیدم؟

ببین عزیزم من واقعا درکت میکنم ولی باور کن به هیجا نمیرسه له میشی و اعصابت داغون میشه ببین دختر باید ناز کنه مرد نازبکشه اگر حتی باهاش هم بمونی همه اش باید تو تلاش کنی اعتماد به نفست میره زیر صفر. حقیقتو قبول کن که دوستت نداره اینجوری باهاش راحت تر کنار میای سنی هم نداری بذار اونکه دوست داره بیاد سراغت

واقعا اینقدر آویزون بنظر رسیدم؟

عجیبه خودت متوجه این موضوع نمیشی. چه بی احترامی بالاتر ازینکه یه نفر بزنه بلاکت کنه اونم با آگاهی براینکه دوسش داری مثلا. خودشم فهمیده هرکاری بکنه بازم دنبالشی واسه همین به خودش اجازه همچین رفتاری رو میده.

رابطه ای که احترام و غرورت توش له بشه به درد جرز دیوار میخوره. ادامه هم بدی هی بیشتر بیشتر از قبل میرینه بهت. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐