من از بچگی ۷ سالگی عاشق یه پسری شدم که همکلاسیم بود چون ما تو روستا زندگی می کنیم دبستان دختر و پسر با هم هستن بعد تا الان که ۱۸ سالم هست هیچوقت بهش نگفتم ولی اون یه بار سه سال پیش بهم ریکوئست داد و یه بارم چند ماه پیش پیج من رو فالو کرد و استوری رو ریپلای کرد ولی من نه ریکوئست رو قبول کردم سه سال پیش نه وقتی که چند ماه پیش استوریم رو ریپلای کرد جواب دادم ولی یه ماه پیش تقریبا شمارشو پیدا کردم و بهش پیام دادم و با هم صحبت کردیم بعد بهم گفت مدت طولانی که از یه نفر شنیده که من ازدواج ناموفق داشتم و من بهش گفتم که اشتباه بهش گفتن و هیچ چیزی نبوده و اون فقط یه خواستگار بوده بعد که چند روز چت کردیم یهو منو بلاک کرد منم بلاکش کردم و بعد از چند روز تو برنامه ی دیگه ای بهش پیام دادم که این آخرین تلاشمه و بهش گفتم دوسش دارم ولی اون گفت ما بدرد هم نمی خوریم و اینا ولی هرموقع هرکاری داشتی بهم بگو بعد دیگه با هم چت نکردیم تا چند روز گذشت و من بهش پیام دادم و با هم حرف زدیم بعد اینجا ازش پرسیدم چرا اون موقع منو بلاک کردید گفت چون نمی خواستم درگیر رابطه های الکی بشی بعد حرف زدیم باز دوباره یهو منو بلاک کرد منم عصبانی شدم از همه جا بلاکش کردم و بعد ۱۰ روز بیشتر بهش با شماره دیگم پیام دادم اونم بلاک کرد من اصلا نمیتونم فراموشش کنم بنظرتون چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید واقعا دارم اذیت میشم
به نظرم اینجور روابط که طرف باهات اوکی نیس حتی اگه بهمم برسین بازم یه جا تو سرت میزنه ک دنبالم افتادی و اینا.. شما میتونی خودتو به خانوادش مثلا مامانش نزدیک کنی اگه ازت خوشش اومد ک شاید براش بیاد خاستگاری اگه هم نه که چاره ای جز دل کندن نداری