2777
2789
عنوان

اختلال بلع

3633 بازدید | 84 پست

برای مشکل اختلال بلع که اندوسکوپی کردم گفتن ریشه ی عصبی داره فقط با اندوسکوپی معلوم می شه یا باید تست های دیگه هم بدم ؟ عکس رنگی از مری تست باریوم کسی اطلاع داره ؟ با اندوسکوپی معلوم می شه مشکلات مری هم ؟ 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
1
0
0%

چندوقته اینجوری شدی؟استرس شدیدداشتی قبلایانه؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
چندوقته اینجوری شدی؟استرس شدیدداشتی قبلایانه؟

چند ماهه والا بله اضطراب طولانی مدت داشتم ولی اینطوری که بگم شوک بهم وارد شده نه کلا آدم استرسی ام خیلی 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهه والا بله اضطراب طولانی مدت داشتم ولی اینطوری که بگم شوک بهم وارد شده نه کلا آدم استرسی ام خ ...

من تودوران کرونا استرس شدیدگرفتم یجوراسترسای وحشتناک همش فکرمیکردم مریضم میمیرم به زودی هرروزتوگوگل درموردبیماری هاسرچ میکردم باتپش قلب ازخواب بیدارمیشدم یکسال تمام توراه دکتروبیمازستان بودم اینجوری شدم همش موقع غذاخوردن حس میکردم راحت غذاروقورت نمیتونم بدم یاهمش فکم وزبونم سفت وسنگین میشد😔اندوسکوپی دادم منم گفتن عصبیه ولی الان ۳سال گذشته هنوزدارم یه روزایی کم یه روزایی زیاد

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

من همش فکرمیکردم ضعف عضلانی گزفتم😔البته ۳بارنوارعصب عضله دادم نرمال بوده دیگ بیخیالش شدم

من تودوران کرونا استرس شدیدگرفتم یجوراسترسای وحشتناک همش فکرمیکردم مریضم میمیرم به زودی هرروزتوگوگل ...

دقیقا برای منم مثل شماست یه روزایی کمتره یه روزایی بیشتر شما در مورد بیماری آشالازی خوندین ؟ من می ترسم با اندوسکوپی درست تشخیص نداده باشن نمی دونم‌ البته من میکروب معده هم دارم نمی دونم از اون می تونه باشه یا خیر باکتری معده هلیکوباکتر ☹️خیلی ناراحتم چون واقعا آدم خوش خوراکی بودم الان از هیچ چیزی لذت نمی برم 

دقیقا برای منم مثل شماست یه روزایی کمتره یه روزایی بیشتر شما در مورد بیماری آشالازی خوندین ؟ من می ت ...

بله اونموقع ک اینجوری شدم توگوگل درموردش خوندم نه اشالازی نیست براشما اگ اندوسکوپی دادی معلوم میشه تواندواگ این بیماری باشه.

من هم میکروب معده داشتم هم فتق هیاتال گرید۱ البته خفیف بوددیگ

دقیقا برای منم مثل شماست یه روزایی کمتره یه روزایی بیشتر شما در مورد بیماری آشالازی خوندین ؟ من می ت ...

من میترسیدم غذابخورم خفه شم یه مدتم کلیدینیوم سی داددکترواسم اونم خیلی خوب بود برام

بله اونموقع ک اینجوری شدم توگوگل درموردش خوندم نه اشالازی نیست براشما اگ اندوسکوپی دادی معلوم میشه ت ...

ممنونم که می‌گین معلوم‌می شه از دکترم پرسیدم گفتن نیست ولی می‌گم شاید باید باز تست بدم دیوونه شدم به خدا انقدر که اذیتم 😞

من همش فکرمیکردم ضعف عضلانی گزفتم😔البته ۳بارنوارعصب عضله دادم نرمال بوده دیگ بیخیالش شدم

شما پیش تل گیر رفتین ؟ که فوت می کنن از دهن میاد بیرون چیزی که تو‌گلو‌مونده باشه 

ممنونم که می‌گین معلوم‌می شه از دکترم پرسیدم گفتن نیست ولی می‌گم شاید باید باز تست بدم دیوونه شدم به ...

نه اون نیست چون منم یه مدت توهم اشالازی زده بودم اون نبود دیگ بقیه تستالازم نیست

من پیش هرکی رفتم گفت عصبیه حتی اندوسکوپیم برام نمی نوشت به اصرارخودم دادم میگفت مشخصه استرس داری

بعدشم یه چیزی من موقعایی ک زوم میکنم رومریضیم همش بهش فکرمیکنم علائمام‌بیشترمیشه انگار موقعی ک‌بیخیالم کمرنگ تره

شما پیش تل گیر رفتین ؟ که فوت می کنن از دهن میاد بیرون چیزی که تو‌گلو‌مونده باشه 

نه نرفتم من چون میدونستنم مشکلم چیه جسمی نیس نرفتم

نه اون نیست چون منم یه مدت توهم اشالازی زده بودم اون نبود دیگ بقیه تستالازم نیست من پیش هرکی رفتم گ ...

آ منم دقیقا اینطوری ام ولی می دونین ناخودآگاه موقع قورت دادن بادم میاد اصلا نمی شه از ذهنم بپره بعد که به دونش‌گیر می کنه شدید استرس می گیرم لقمه های بعدی بدتر می شه شما می گین اگه آشالازی باشه معلوم‌می شه با اندوسکوپی حتما ؟ من از اون می ترسم فعلا خیلی چون اونو خوندم توی اینترنت 

نه نرفتم من چون میدونستنم مشکلم چیه جسمی نیس نرفتم

من می خوام برم انقدر که رو‌مخمه این مشکل بعد برنج و‌نون می ترسم سخت می ره پایین نمی خورم‌موهام‌ریزش شدید گرفته