2777
2789
عنوان

ده ملیارد پول

92 بازدید | 12 پست

سلام ب ی بنده خدایی حدود ده ملیارد پول رسیده میخاد ی کاری بکنه ک هم مخارج زندگیش در بیاد هم پولش براش بمونه 

منطقی هست تو ایران با این پول کاری کرد ؟ 

با من باشه میگم برو از کشور ولی اون نمیخاد 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساخت و ساز ملک واسه همه خوب نیست باید تخصص داشته باشه واقعا  ولی خرید خونه عالیع

ساختمون سازی که زن نمیتونه انجام بده ، می‌تونه ب ی سازنده ، 400-500 تومن دستمزد بده ، بسازه

خرید خونه سرمایه اش ثابت میشه ، با ساختمون سازی هرسال ی طبقه سود می‌کنه که چند میلیارد پولش میشه :)

فقط خونه بخره باتوجه به شرایط باقی چیزا ممکنه ضرر بده چیزی که همیشه ارزش داره ملک هست 

خب میخاد ی در آمدی هم داشته باشه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اجارع میده دیگه 

مسئله اینجاست خب الان دوستان میگن ک بزارع بانک ۱۳۰ ماهی میگیره اجاره بده ماهی ده ملیون نهایتا میشه بانک هم تو بلند مدت ضرر هست 

مسئله اینجاست خب الان دوستان میگن ک بزارع بانک ۱۳۰ ماهی میگیره اجاره بده ماهی ده ملیون نهایتا میشه ب ...

خونه بخره امسال مثلاً یه خونه ۳تومن باشه سال بعد اون خونه۶تومنه ولی بانک بزاره ضرره بدجور 

اگه حال و حوصله کار کردن داره بساز بفروشی کنه البته که میگم بساز بفروشی برا اینکه سود خوب بده باید دستت تو کار باشه اما اگه میخواد راحت باشه و سرمایه اش روز به روز بیشتر بشه باید خونه بخره بده اجارع