simo_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3165 عنوان ده ملیارد پول 114 بازدید | 16 پست سلام ب ی بنده خدایی حدود ده ملیارد پول رسیده میخاد ی کاری بکنه ک هم مخارج زندگیش در بیاد هم پولش براش بمونه منطقی هست تو ایران با این پول کاری کرد ؟ با من باشه میگم برو از کشور ولی اون نمیخاد کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار 1402/06/24 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iqgqvq عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 3896 خوته و ماشین داره؟ اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
ترول۰۰ عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 2173 می ش۶ زندم تا وقتی که بمیرم🗿🗿 ◼انجمن مبارزه با احساسات منفی◼
simo_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3165 خوته و ماشین داره؟ بله کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
simo_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3165 خونه بخره بده اجاره خب دوتا خونه بگیره تهران ک یدونه هم ب زور میدن ولی تو شهرستان دوتا خونه بگیره هر کدوم رو پنج اجاره هم بده میشه ده ملیون در ماه از بانک داره ماهی پنجاه ملیون میگیره ولی ضرر هست تو بلند مدت کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
شاید_بشه_آه عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3409 ۵۰۰تومنشو بده منباقیات و صالحات براش میمونه😊🥰😍دلشم خوش خواهد شد از این محبت 🤩هووووف هییع کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
simo_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3165 یا ماشین سنگین بگیره ماهی ۲۰۰ درامدشه اینم فکر خیلی خوبی هست اما خانوم هستن کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
simo_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3165 یه مارکت بزرگ راه بندازه درامد داشته باشه چ مارکتی؟ کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
iqgqvq عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 3896 خب دوتا خونه بگیره تهران ک یدونه هم ب زور میدن ولی تو شهرستان دوتا خونه بگیره هر کدوم رو پنج اجاره ه ... ۱۰ میلیارد حدود ۱۳۰ میلیون میده بانک سود اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
iqgqvq عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 3896 اگه شغل و درامد مناسب داره که بهتره سرمایه گذاری کنه ملک بخره اگه نه بهتره اگه کاری بلد نیست بزاره داخل بانک سود بگیره درامد داشته باشه یه اگه مهارت یا سابقه توی کاری داره شغل راه بندازه باهاش اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
simo_r مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3165 ۱۰ میلیارد حدود ۱۳۰ میلیون میده بانک سود ماهی ؟ کدوم بانک؟؟؟؟ کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار