2777
2789
عنوان

ده ملیارد پول

114 بازدید | 16 پست

سلام ب ی بنده خدایی حدود ده ملیارد پول رسیده میخاد ی کاری بکنه ک هم مخارج زندگیش در بیاد هم پولش براش بمونه 

منطقی هست تو ایران با این پول کاری کرد ؟ 

با من باشه میگم برو از کشور ولی اون نمیخاد 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوته و ماشین داره؟

بله

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

خونه بخره بده اجاره

خب دوتا خونه بگیره تهران ک یدونه هم ب زور میدن ولی تو شهرستان دوتا خونه بگیره هر کدوم رو پنج اجاره هم بده میشه ده ملیون در ماه 

از بانک داره ماهی پنجاه ملیون میگیره ولی ضرر هست تو بلند مدت

۵۰۰تومنشو بده من‌باقیات و صالحات براش میمونه😊🥰😍

دلشم خوش خواهد شد از این محبت 🤩

هووووف هییع

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
یا ماشین سنگین بگیره ماهی ۲۰۰ درامدشه

اینم فکر خیلی خوبی هست اما خانوم هستن

یه مارکت بزرگ راه بندازه درامد داشته باشه

چ مارکتی؟

خب دوتا خونه بگیره تهران ک یدونه هم ب زور میدن ولی تو شهرستان دوتا خونه بگیره هر کدوم رو پنج اجاره ه ...

۱۰ میلیارد حدود ۱۳۰ میلیون میده بانک سود 

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه

اگه شغل و درامد مناسب داره که بهتره سرمایه گذاری کنه ملک بخره 

اگه نه بهتره اگه کاری بلد نیست بزاره داخل بانک سود بگیره درامد داشته باشه یه اگه مهارت یا سابقه توی کاری داره شغل راه بندازه باهاش

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
۱۰ میلیارد حدود ۱۳۰ میلیون میده بانک سود 

ماهی ؟ کدوم بانک؟؟؟؟