2777
2789

قرصش .ید ب صورتم 😐

همشم پف بود خوابید 

نخور اصلا اصلا 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
قرصش .ید ب صورتم 😐 همشم پف بود خوابید  نخور اصلا اصلا

م پودرشو میخورم عطاری کلی گف تاثیر داره زیاد تا ثیر نداشت دو بار ازش خریدم حالا میگه تا سه نشه بازی نشه 

میشه از عطاریه شکایت کنم؟چون گف تضمین میدم حالا میگه نه تو خودت حتما مشکل داری

بیاین مهربون باشیم.🙂💖🕋ارام باش هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد💖🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

م پودرشو میخورم عطاری کلی گف تاثیر داره زیاد تا ثیر نداشت دو بار ازش خریدم حالا میگه تا سه نشه بازی ...

ب هیچ عنوان دیگه ادامه نده من اصلا باور نمی‌کردم حرف دیگران و ولی خودم خوردم الان زجر میکشم چون صورتم پر جوش شد و جاهاش موند تو تاپیکم گذاشته بودم عکس پوستمو 

همش عطاریا میگن تاثیر دارع تاثیر دارع ولی دروغ محضه

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

من از بچگی چون کم غذا بودم الان معدم تنگ شده اصلا نمیتونم زیاد غذا بخورم تو چرا چاق نمیشی طبیعی ؟

من از بچگی چون کم غذا بودم الان معدم تنگ شده اصلا نمیتونم زیاد غذا بخورم تو چرا چاق نمیشی طبیعی ؟

ارع منم معدم انقد کوچیکه اصن شکم ندارم مشکلی هم نداشتم ازمایش دادم

بیاین مهربون باشیم.🙂💖🕋ارام باش هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد💖🌈