2777
2789

کتاب نمیدن 😶یه لباس معمولی بپوشید ساعت برنامه کلاسیتون رو نگاه کنید و برید بشینید سر کلاس همین 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولین روز طبق برنامه ای ک بت میدن باید بری

کتاب هم نمیدن بعضی اساتید جطوه میدن بعضیا اسم کتاب میدن باید بخزی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

مانتو شلوار میپوشی میری دانشگاه بعد ساعت کلاس و شماره کلاستو چک میکنی کلاستو پیدا میکنی قبل از شروع کلاس میری سر کلاس استادا تو جلسه اول کتاب یا جزوه رو معرفی میکنن 

ارایش کم و ملیح

کم بمونید دانشگاه یعنی اونجا الاف نباشید فقط برا کلاس هاتون برید

و نکته اصلی از منی که ۱۳ سال رو تو دانشگاه گذروندم

فقط درس بخونید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه جزوه ببر ،انتخاب واحد کردین داخل همون سایت تاریخ و شروع کلاس ها رو نوشتن وقتی رسیدین دانشگاه داخل برد شماره هر درس رو نوشتن که داخل کدوم کلاس برگزار میشه سر هر کلاس خود استاد میگه چه کتابی رو مد نظرش هست 

یه جزوه ببر ،انتخاب واحد کردین داخل همون سایت تاریخ و شروع کلاس ها رو نوشتن وقتی رسیدین دانشگاه داخل ...

سایت گلستان ساعت و مکان کلاس هم داره

کتاب نمیدن 

باید با شیوه کار اساتیدتون آشنا بشید ک جلسات اول خودشون روش کارشون رو توضیح میدن 

ی سریا کتاب معرفی میکنن میرید تهیه میکنید 

ی سریا فقط میگن جزوه بنویسید(همون صحبتاشون سر کلاس)

ی سریا جفتش رو کار میکنن هم کتاب هم جزوه 

برنامه کلاست رو ک داری ی رب زودتر از تایم شروع کلاست میری میشینی سر کلاس 

برخورد خاصی هم نیست همین عادتت حین برخورد با دیگران هست

ی لباس معمولی بپوشید حراست ما ب مانتو کوتاه و جلو باز گیر میدن

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

کتاب خودت باید از کتابخونه ها تهیه کنی ، مانتو شلوار مناسب با مقنعه ، کوله یا کیف مناسب دانشگاه کیف مجلسی نبری

یه جامدادی شامل مداد ،پاک کن  ، خودکار ، یه دفتر ولی گول منگولی نباشه کاملا ساده از اینا که طرح چرم هستن

😔