2777
2789

واقعا با همه وجود وقتی میبنم مثلا یه نفر تاپیک زده میرم دلسوزانه دوساعت وقت میزارم که تا جایی که میتونم اون بنده خدارو آروم کنم یا راهنمایی کنم ولی دیگه میخوام بیتفاوت باشم..چون فقط حرص میخورم از دست آدما...چون مثلا من واسه استاتر پیام میزارم پشت بندش یه سری میان رو اعصاب ادم راه میرن هی ریپلای میکنن چون متوجه منظورت نمیشن برداشت اشتباهی میکنن از حرف ادم..واقعا دیگه حوصلشو ندارم...از یه طرفم مثلا یه دختری چند روز پیش تاپیک زده بود نامزدم بهم دروغ گفته بخدا انقدر دلسوزانه مثله یه خواهر شیش ساعت واسش تایپ کردم که این پسر اصلا به دردت نمیخوره ولش کن اصلا همه بهش گفته بودن اما انگار نه انگاررر کارخودشو میکرد حرف هیچکسم به جائیش نبود بعدش سردرد گرفتم از وقتی که گذاشتم و راهنمایی هایی که کردم ..خودمو فحش دادم اخه تو چیکار داری پس فردا ناراحتی اعصاب میگیری بیخودی واسه اینو واون دل نسوزون ..حالا دیگه تصمیم گرفتم واقعا نه واسه تاپیک دردو دل کسی همدردی کنم نه دلم برا کسی بسوزه چون خیلی از آدما لایق مهربونی ومحبت نیستن...تو فضای مجازی تا الان خیلی دلم شکسته..جوری که نه اینستا دارم نه تو هیچ گروهی عضوم ..تنها سرگرمیم نی نی سایتو گوگل و ایناست..اکه حالا دیگه فقط خواننده خاموش میشم 😔💔💔💔

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف حق جواب نداره عزیزم

مهربونی کردن تهش پشیمونیه ...خودت آسیب میبینی اگه زیادی دلرحم باشی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
اما تبریک به شما طبق این تاپیک من بوی انسانیت را در وجود شما حس کردم تبریک میگم واقعا و ازتون میخو ...

فدای تو  عزیزم..شما خودت خوبی که منو خوب میبینی ..حتنا به حرفت گوش میکنم چون خودمم به این نتیجه رسیدم 

من دیگه اهمیت نمیدم مثلا یکی همینجا تو سایت باهاش دوست شدم و بنابردلایلی بلاکش کردم دوستیمو تموم کردم بقدری این دختر حقیر و حرف خوره که حد و اندازه نداره با شوهرش کلییی مشکل داشت بعد هی براش تایپ میکردم باز کار خودشو میکرد الان گاهی میاد منو تگ میکنه تو تاپیکش بیا کمکم کن یا میاد تو تاپیک من کامنت میداره بیا تاپیک مو بخون به راهنماییت نیاز دارم نه جوابش و میدم نه تاپیک هاشو اصلا خوندم و نه خواهم خوند ول کن بابا هر وقت دیدی یه جمله به یکی میگی باز کار خودشو میکنه دیگه توام تاییدش کن یا بگذر ازش و برو 

من دیگه اهمیت نمیدم مثلا یکی همینجا تو سایت باهاش دوست شدم و بنابردلایلی بلاکش کردم دوستیمو تموم کرد ...

اره عزیزم حرفت درسته  اینجوری ادم کم کم اعصاب و روانش بهم میریزه چون خیلی روم تاثیر میذاره بعدش حتی گاهی اشکمم دراومده از بعضی حرفا ..

مهربونی کردن تهش پشیمونیه ...خودت آسیب میبینی اگه زیادی دلرحم باشی

منم مثل شمام خیلی مهربونی کردم بابقیه همیشه به بقیه میگفتم گذشت کنین وخودمم ازجونم مایه میذاشتم عزیزم به حدی که واقعا بعضی ها بهم میگفتن ولی متاسفانه خیلی اسیب دیدم براهمینم الان هرکی میگی فلانی بدز کرد میگم اگه لیاقت خوبی تورونداره توهم بکن توهم ازحقت دفاع کن .متاسفانه بعضی ادما باعث میشن توازخوبی کردن پشیمون شی