2777
2789

نوه داییم (دختر) ۲۰ سالشه

و شوهرش که برادر شوهر دخترعموم هستش، ۳۳ سالشه!!

این پسره به این سن رسیده یجوووری خجالتیو درونگرا بودش که خود من اصن به شخصه بدم میومد ازش که عرضه نداشته تا حالا خودش یه دختر رو پسند کنه و به بقیه هی میگه برام زن پیدا کنین!

این وسط مامانم شد معرف اینا.. البته خانواده دختره دل دادنا گفتن ما اوکییم و مارو معرفی کنین و..

الان این دختره سیاست فلان بلد نیست و یجوری بی احترامی بین خانواده دختر و پسر به وجود اومده که مامانم پشیمونه از معرفیشون!

روزی ده باااررر به مامانم میگفتم که مامان تحت هیییچ شرایطی معرف بازی در نیاراااا

ولی کو...

الانم مامانم با دختر داییم(مامان دختره) داره بحث میکنه این وسط آرامش مام بهم خورده😑😑🤦🏻‍♀️

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍

دخترو دادن رفته، الان یادشون اومده که پسره شغلش ال و بله و اختلاف سنیشون فلان و بهمانه!!! خدایا عجب دردسریههههه

هیچوقتتتتت معرف ازدواج هیچ بنی بشری نشید حاجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه😂

عجب خر تو خریه اوضاع الله اعلم🤦🏻‍♀️

تعجب میکردم که چجوری دختره این پسره رو پسند کرده

من خودم ۲۲ سالمه و اصن نگاهم نمیکردم ب ریخت پسره

همشم تعجب میکردم که دقیقا چجوری دختره قبول کرده://

الانم دردسرش مونده برا ما

ب لطف مادر خانومم😑

عجب خر تو خریه اوضاع الله اعلم🤦🏻‍♀️ تعجب میکردم که چجوری دختره این پسره رو پسند کرده من خودم ۲۲ ...

مگه مشکلشون چیه؟

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
واقعا هر کس معرف ازدواج شده بعدن مشکل ساز،شده

دقیقاااا خودم به این سن رسیدم روزی چند بار از بدی های معرف بودن گفتم، طوری که تا یه معرف میخواد منو ب کسی معرفی کنه، مامانم میزنه دهنش اصن!

ولی خودش میره میشه معرف ملت😑🤦🏻‍♀️

مگه مشکلشون چیه؟

خانواده دختره خیلی حرف مردم براشون مهمه و فامیلای پدری دختره از اینا هستن که با کوچکترین موارد حرف درمیارن..

در نتیجه دخترداییم اینا از خانواده پسره انتظار دارن برا هررر مناسبتی طلا و کادو و چیزای تشریفاتی بیارن و خب آقا هر کیو باید بر اساس توانش ارزیابی کرد دیگه

پسره تا جایی که تونسته تشریفاتی کرده ولی با این حال بازم اینا ناز میکنن و این وسط دعوا به وجود اومده و به پسره گفتن تو اراذلی و هووو

خانواده دختره خیلی حرف مردم براشون مهمه و فامیلای پدری دختره از اینا هستن که با کوچکترین موارد حرف د ...

چه بد بیچاره مامانت مغزشو میخورن 😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
من خودم با پیشنهاد معرف ازدواج کردم و زندگیم نابود شد بعد هم معرف پیچید به بازی و انگار من زندگی اون ...

خاااک همینه دیگه معرف گند میزنه

چقددد به مامانم گفتم نههههه و آخرش کارشو کرد

ای خدا