2777
2789
عنوان

خیانت کوفتی

166 بازدید | 12 پست

بچه من در هفته دو بار خواب خیانت نامزدم و میبینم دیشبم خواب دیدم بهم گفته من دیگه نمیخوامت و میخوام برگردم با همون دختری که قبلا باهاش بودم 

وقتی از خواب میپرم خیلی حالم بده با اینکه خواب دیدم ولی بازم داغونم چیکار کنم میترسم قبلا تجربه خیانت و داشتم از قبل نامزدم اگه اینم بهم خیانت کنه و بره هیچی ازم نمیمونه  

چیزی دیدی ازش؟

ممکنه یه چیزی تو ضمیر ناخودآگاهت مونده باشه که داره بهت هشدار میده.

مشاوره قبل ازدواج رفتید؟ این می‌تونه خیلی چیزا رو معلوم کنه که تو دوران نامزدی معلوم نمیشه

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی دیدی ازش؟ ممکنه یه چیزی تو ضمیر ناخودآگاهت مونده باشه که داره بهت هشدار میده. مشاوره قبل ازدو ...

من الان یک سال و نیمه باهاشم  پارسال اوایل رابطمون دیدم هنوز با دختر قبلیه در ارتباطه مچش گرفتم گفتم بلاک کن بعد اون چیزی ندیدم ولی دوماهی میشه تصمیم گرفتم گوشیش و نگردم از بس میترسمچیزی پیدا کنم

من الان یک سال و نیمه باهاشم  پارسال اوایل رابطمون دیدم هنوز با دختر قبلیه در ارتباطه مچش گرفتم ...

خب اینجوری که نمیشه دختر خوب.

بعدا که باهاش رفتی زیر یه سقف دیوونه میشی که. آدم با کسب که بهش اعتماد نداره نمیتونه زندگی کنه‌ها

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب اینجوری که نمیشه دختر خوب. بعدا که باهاش رفتی زیر یه سقف دیوونه میشی که. آدم با کسب که بهش اعتما ...

میدونی چیه من قبل از این اقا تو یه رابطه ای بودم که اون طرف بعد سه سال خوبی و عاشقی و مهربونی یهو بهم خیانت کرد و رفت من بعد اون کسافت دیگه نتونستم به کسی اعتماد کنم 

الان ۵سال از اون ماجرا قبلی گذشته من تو رابطه جدیدم ولی با این همش خواب خیانت میبینم یا خواب میبینم مثل اون نامزد قبلیم بهم میگه برو من یکی دیگه رو دوست دارم 

میدونی چیه من قبل از این اقا تو یه رابطه ای بودم که اون طرف بعد سه سال خوبی و عاشقی و مهربونی یهو به ...

من شدیداً بهت توصیه میکنم حتما پیش یه مشاور بری برای پاکسازی ذهنت و پر کردن خلاء روانت. بعدا اگه نیاز شد نامزدت هم ببری