2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂

چ خبره بابا صب کله پاچه ظهر زرشک پلو شب قرمه سبزی 

ظهر املت بده بهشون 

شبم کتلت مگه چقدر میتونن بخورن والا هر کی، صب کله پاچه بخوره ظهر ی غذای سبک میخوره 

بهشون میدی بخورن بعد میرن میگن از بس عروسمون چرب وچلوندی داد خوردیم کلسترلمون رفت بالا به همین برکت قسم 

هر چند کوفت ههه هم از سرشون زیاده

راست میگن ناهار یا شام و سبک بزار دیگه تو یه روز انقدر بخورن خوب نیس بعدشم برو استراحت کن اذیت میشی دیشب نخوابیدی همش که نباید تو اشپزخونه باشی

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

اینقدر به اونایی که. میتونن اینقدر غذا بخورن غبطه نیخخوزرم

من حتی یه وعده هم نمییتتونم سنگین بخورم

ااخهه بعد کله پاچه چطوری میتونن باز ناهار و شام هم خورد

اونم. در برنج و خورشت واسه شب

اینقدر به اونایی که. میتونن اینقدر غذا بخورن غبطه نیخخوزرم من حتی یه وعده هم نمییتتونم سنگین بخورم ...

دخترم هیچ کس نمی تونه این همه رو با هم بخوره

ولی انتظار دارن میزبان همه چیز جلوشون بزاره یه لقمه میخورن میرن کنار فک میکنن کین سلطان الدوله هستن

چقدره هم غذا اسراف میشه

کلاسشون کم میشه اگر ساده ازشون پذیرایی بشه 

دخترم هیچ کس نمی تونه این همه رو با هم بخوره ولی انتظار دارن میزبان همه چیز جلوشون بزاره یه لقمه می ...

دقیقا ....واقعا کفران نعمت میشه برای اینکه فردا حرفی از توش درنیاد که چرا فلان غذا نزاشتن جلومون