2777
2789
عنوان

خدایا یا صبرم بده یا خلاصم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 82 پست
به خدا که رفتار عادي مردم برامن شده حسرت، ساده ترین رفتارشون به خدا😭

اخ اخ

دقیقا

شوهر من میگه به من دست نزن

به من برخورد نکن

من میبینم یکی به شوهرش اتفاق برخورد کرد حسرت میخورم

انقدر به خدا گفتم نجاتم بده

خدا اصلا حواسش نیس

انقدر لرزیدم شبهایی که عصبی شد

انقدر سختی تحمل کردم

وسط اشکهام از خدا کمک می خواستم و میلرزیدم

خدا نمیبینه

ن بابا ی پسر کلاس چهارم داره و روزبروز بدتر از قبل داره میشه انقدر دستش زیرآب هس تا مچ دستش سفید رنگ ...

به داد زن و بچش برسین

خودتون زنگ بزنین

اونها میترسن

چون وسواسیها عصبانیتشون ترسناکه

انگار ناموسشون رو کشتی

بعدم بی پناهن

میترسن کجا برن بعدش

خودتون وارد عمل بشین

زنگ بزنین بیان ببرنش

به زنش پناه بدین و بچش

واسه برادرت خونه جدا بگیرین تا زن و بچش تنها بشن

نمیدونم

ثواب داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اخ دقیقا شوهر من میگه به من دست نزن به من برخورد نکن من میبینم یکی به شوهرش اتفاق برخورد کرد ...

منم همینم،، هیچ کسم درک نمیکنه فقط خودمون می‌فهمیم چی میگیم😭😭😭منم هرچی دعا میکنم خدایا یه کاری کن نمیدونم حکمتش چی هست 😢😢ازدرون متلاشی شدم به خدا😭کامل میفهممت 😭😭

نمیشه بی تفاوت بود من رو هم مجبور میکنه که اینجا پا نذار اون رو بر ندار اون لباسهات رو نپوش  ...

وای یکی داریم تو فامیل. وسواس نظم و انظباط داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

درک میکنم واقعا سخته...ولی وقتی خیلی مریض باشی نتونی از جات بلند شی خونه ات مثل بمب منفجر شده باشه و ...

من مریض بودم

سوار ماشینم کرد که هوام عوض بشه

به جاش هرچی تونست بارم کرد

خواهر جان من چیزی نبوده که نکشیده باشم

دست به سیاه و سفید نمیزنه

اونشب مجبور شد چون تو ذهنش خونه کثیف شد

ظرفها رو شکست شب اول داد زد دیگه خسته شدم خودشم هلاکه ولی انکار میکنه

عزیزم با قرص حل میشه ها. شما به بهونه مشکل خودت ببرش روانپزشک. بگو افسردم بعد دکتر باهاش حرف میزنه قانعش میکنه بیماره و قرص میده

منم همینم،، هیچ کسم درک نمیکنه فقط خودمون می‌فهمیم چی میگیم😭😭😭منم هرچی دعا میکنم خدایا یه کاری کن ...

من به هیچکس نگفتم

چون میدونم به دادم که نمیرسن هیچ

بدتر زخم میشن

خانوادش میدونن ولی به نفعشونه کاری نکنن

چون جدا بشیم نمیتونن تحملش کنن

دیگه مطمئنم خوب نمیشه

کلی دکتر رفت

یا ول میکنه

یا تمرین نمیکنه

انگیزه درمان نداره

منم نمیزاره برم

جایی رو هم ندارم فرار کنم

من مریض بودم سوار ماشینم کرد که هوام عوض بشه به جاش هرچی تونست بارم کرد خواهر جان من چیزی نبوده ک ...

اوه اخلاقم که نداره خاک بر سرش. من فکر کردم فقط مشکل وسواسه. قهر کن باهاش یه مدت نرو خونه اگه شرایطشو داری جدا شو. 

به داد زن و بچش برسین خودتون زنگ بزنین اونها میترسن چون وسواسیها عصبانیتشون ترسناکه انگار ناموسش ...

عزیزم ب زنش گفتیم یا جدا کن یا تهدید ب جدایی کن و داریم میبینیم چ عذابی میکشن ولی متاسفانه از حقوق و کار شوهرش نمیتونه دست برداره من ک با زنشم حرف نمیزنم چون وقتی ی چیزی هم میگیم میره میذاره کف دست برادرم ولی میدونم خیلی خیلی شرایط بدیه یبار ی دست مبل تو رو نمیدونم چی خورده بود بهش برد گذاش سر کوچه نو نو بود کلا تیمارستان لازمن اینجور آدما و متاسفانه از همه کثیفتر

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍